03 Авг 2017, 10:13
Jay-Jay написа:Около 2 седмици, докато паднат конците, не беше болка за умиране.
Като си зарастне всичко и спре да опъва.
как ти дойде решението до главата? В смисъл, как узряза такава идея на голяма възраст, свикнали сме обрязването да е само при децата т.е. да се случва още при съвсем малки. Голям човек, как се реши?
03 Авг 2017, 16:19
Ами... като цяло в този период имах доста бурен сексуален живот и просто осъзнавах, че нещо не е както трябва и че може да бъде подобрено. Преди това имах пре достатъчно кожа, която по време на ерекция не се отдръпваше сама и не искаше да седи много много назад и стимулацията ми се струваше крайно недостатъчна. Усещах го подобно на "да пишеш с зимни ръкавици" (не мога да намеря подходящо сравнение).
04 Авг 2017, 09:21
При теб е било належащо. :) моят мъж няма толкова излишна кожа, когато с е възбуди всичко се отдръпва и няма нищо излишно, явно при теб е била повече кожата. Добре е, че си намерил начин да се справиш и дори не тее дострашало да го направиш.
04 Авг 2017, 11:40
Ами... чак наложително, не ми беше голям проблем, просто реших, че може да се направи подобрение, но каъо цяло не е страшно, шевовете опъват само 2 седмици, а с чувстивтелността нямах проблем, тей като доста време преди това си държах главичката постоянно оголена от една страна да видя какво е, от друга страна да свикне. Определено резултата е 100% положителен.
04 Авг 2017, 11:44
Чела съм, че се губела чувствителността, заради постоянното търкане в бельото. Но може би е само мит. :)
04 Авг 2017, 12:26
Това и аз го бях чел, в крайна сметка, когато се наложи да се "работи", не съм имал ядове.
Може би е от човек до човек.
23 Авг 2017, 15:50
Jay-Jay написа:Това и аз го бях чел, в крайна сметка, когато се наложи да се "работи", не съм имал ядове.
Може би е от човек до човек.
Може! Важното е, че си останал доволен, а и малко мъж ебиха се решили на такава стъпка.
24 Авг 2017, 11:19
А не са малко, преди да предприема такава крачка проучих нещата, доста хора го правят, почнали сме да влизаме в 21 век и да не мислим толкова тесногръдно по темата.
Предимствата са изключително много, недостатъците са пренебрежителни.
Сега се чудя как да изчистя белезите.
24 Авг 2017, 11:23
Jay-Jay написа:А не са малко, преди да предприема такава крачка проучих нещата, доста хора го правят, почнали сме да влизаме в 21 век и да не мислим толкова тесногръдно по темата.
Предимствата са изключително много, недостатъците са пренебрежителни.
Сега се чудя как да изчистя белезите.
Дали е възможно, на толкова деликатно място, има ли доста белези? Мисля обаче, че нещо което да се справи на 100% с белезите няма, въпреки рекламите.
05 Окт 2017, 20:26
Здравейте, в един форум прочетох,че един потребител започнал да си носи главичката на члена постоянно оголена, било по хигиенично и реших да пробвам, главичката стои чиста, чувствителността намалява и се издържа повече при полов акт, но се появи един проблем а той е, че при по топло време при изпотяване бельото ми започва да мирише доста неприятно още на другият ден след къпане. Искам да попитам възможно ли е тази миризма да се отделя от гънките на кожата, която е сбръчкана зад пениса, главичката си е чиста но бельото се вмирисва и сигнал ли е това,че не трябва да се държи главичката постоянно оголена под бельото. Този проблем се появи преди около два месеца, изобщо препоръчва ли се да се носи главичката оголена,защото на други места прочетох, че това се препоръчвало от лекари за по добра хигиена?