Обрязване при фимоза - коментари, мнения, въпроси и отговори

Re: Постоянно оголена главичка на пениса

Мнениеот Dipsy » 19 Юни 2018, 15:43

Приятелят ми таз въпросната кожичка направо си я клъцна. Нищо не му мирише. и на мен ми е добре, и на него му е добре.. ще ги посъветвам тези с нещата дето се мандахерцат измежду краката им да решат какво искат. Това с дръпнатата кожичка е *повръщащо човече*...[/quote]
нА стари години!? Много решителен човек, мъжете обикновено не могат да си представят някой да им докосва мъжеството с недобри намерения :lol:[/quote]
Той моя е пич. Чел някъде че се подобрява сексуалния живот и отделно въпросът за хигиената. Казна че ималО билО разлика. :oops:
Аватар
Dipsy

Мнениеот Jay-Jay » 20 Юни 2018, 22:52

И аз моята си я махнах, супер по-добре ми е, а преди това пък я държах издърпана назад за да свикне.
Много по-хубаво е така.
Jay-Jay

Мнениеот Dipsy » 21 Юни 2018, 15:01

Jay-Jay написа:И аз моята си я махнах, супер по-добре ми е, а преди това пък я държах издърпана назад за да свикне.
Много по-хубаво е така.

Спомням си един епизод от "Сексът и градът", там една героиня - Саманта беше потресена от факта, че тръгнала да прави секс с мъж, който не е обрязан. По-късно в разговор по темата с едно приятелче си говорихме, той поживя в америка и каза, че там още от раждането си ги обрязват и това си е напълно в реда на нещата. ама в България темата е много болезнена, едно бившо гадже на сестра ми трябваше да се обреже по здравословни причини и лекарска препоръка.. мале голяма драма беше :mrgreen:
Аватар
Dipsy

Мнениеот Maks » 25 Юни 2018, 17:19

Ааа на мен си ми е добре с кожа. Не знам по кви здравословни причини говориш, но щом си е там, там да си стои. МНого си ми е добре на ръката :mrgreen:
Аватар
Maks

Мнениеот rabotnata pchela » 25 Юни 2018, 18:54

Ми аз не виждма какво толкова се лсучва, когато е там, при ерекция тя не е Излишно събрана или нещо такова. Дори естетически не мога да си представя как трябва да е, ако я няма. :roll:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Jay-Jay » 27 Юни 2018, 12:08

Това как е кожата когато не е обрязана при всеки е различно, според това дали пенисът расте повече когато еректира и от дължината на кожата, има всякакви варианти,
кожата мже да е толкова дълга, че да покрива главичката когато еректира и дори да я издърпак, пак да си отива напред, може като еректира да си се издърпва сама назад, а може да е толкова къса, че дори при не еректирал да не покрива малко или нищо.
Всичко е от човек до човек.
Jay-Jay

Мнениеот Тъжна Луна » 27 Юни 2018, 15:26

Maks написа:Ааа на мен си ми е добре с кожа. Не знам по кви здравословни причини говориш, но щом си е там, там да си стои. МНого си ми е добре на ръката :mrgreen:

Че като ти е добре някой да не е посегнал да ти я клъцне? като почнете ей тъй да се шашкате само като си помислите нещо да ви се случи на най-скъпото се сещам за онзи виц как жените изкарвали настинка и как мъжете. Но за да имаш някаква информация за част от медицинските причини поради които се налага обрязване освен ако не щеш да си ходиш с мъките щот разбираш ли "данесирязантурчин" е ей те на тази - "Физмозата представлява състояние, при което отворът на препуциума е стеснен и не позволява свободно да се открие главичката на половия член." прииимерно :+1:
Аватар
Тъжна Луна

Мнениеот Jay-Jay » 27 Юни 2018, 18:27

Ако ще да боли, да се цепи, да се възпалява и да мирише, там трябва да е, щом е там!!! :lol:
Че иначе кат я махнеш и веднага ставаш турчин!
Ей погледна да съм сигурен дали съм в медицински форум или в бг-мама :nocomment:
Последна промяна Jay-Jay на 27 Юни 2018, 18:33, променена общо 1 път
Jay-Jay

Мнениеот Monika_Spasova » 27 Юни 2018, 18:30

При добра хигиена нищо не мирише :)) Не изпадайте в крайности и се къпете и все пак ,кой както се чувства добре.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Jay-Jay » 27 Юни 2018, 18:39

Ок да го обясня така малко като за... сами си изберете нарицателно.
Ще направя един малък аналог какво се разбира под "по-добра хигиена" когато си обрязан или главичката е постоянно заголена и т.н.
Ако е лято и навън е 40 градуса, и тъкмо си се изкъпал и излизаш навън, от жегата ще се изпотиш и ще смърдиш, нищо, че преди 5 мин си бил в банята.
Ако ще и 50 пъти да се къпеш на ден, ако условията са такива, просто си смърдиш на пор, ама това значи ли, че не поддържаш добра хигиена?
Когато просто главата си седи навън на сухо не се изпотява толкова лесно и не се вмирисва защото е спарена от кожата.
То малко се изместихме от основната тема и минахме на обрязване де.
Jay-Jay

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с урология и бъбречни заболявания