06 Окт 2017, 11:27
направо се чудя, защо и казвате на тая природа да си гледа работата. Кожата предпазва главичката от замърсявания, не знам що реши, че всъщност прави точно обратното - да цапа. Самата кожа там отделя различни неща, нормално да вземеш да се вмирисваш.. за кво ти е да правиш глупости не мога да си обясня. И се къпи всеки ден, по два пъти даже.

Ама да знаеш, че ще трябва да забравиш за оралната любов, като смърдиш.
06 Окт 2017, 11:53
Профилактичен преглед на миньорите от мина за въглища. Един от тях влязъл при кожния лекар:
– Съблечете се и си покажете члена. Изтеглете кожичката назад. А, какво е това под кожичката?
– Ами, дъвката ми!
– Но, какво прави там?
– В мината е много прашно и мръсно, а там е единственото чисто място!
– Ужас! Ама там май виждам и втора дъвка?
– Да! Тя е на Мехмед! Той нали няма къде да си я прибере...
06 Окт 2017, 14:18
Добре де, за какво изобщо го правиш.. кожата има за цел да пази главичката, а не за цел да й прави нещо лошо и страшно. Бих предпочел да правя по-кратко време секс,ама да ми е кеф, отколкото да не ми е толкова кеф, ама да се клатя там 10 часа. Стига си правил глупости..
06 Окт 2017, 17:06
Да, питах и един лекар и той каза, че няма смисъл от това ако не се обрежа.
11 Окт 2017, 18:38
Не смятам, че е много правилно. В арабския свят се прави заради жегата, за да не се развиват микроби в областта, а ида ви кажа,някои и червейчета завъждат, заради жегата и т.н. че се получава подходяща влажна среда. А тук имаме възможността да се "радваме" на това, че не е нужно да се променя и разваля цялостта на организма и зорлян го правим. Тялото си знае най-добре как да се предпазва, може да си развъдил гъбички, или някоя бактерия, но предполагам е първото. Пази си оная работа, това ще ти кажа.
11 Окт 2017, 21:02
Да, реших да прекратя този експеримент, така се губи чувствителност, следователно и удоволствие.
19 Апр 2018, 17:07
Аве брат, за кво се тормозиш излишно. Я дърпай кожата и прави як секс. Кви са тия -да си намалявам чувствителността?
19 Юни 2018, 15:16
Maks написа:Аве брат, за кво се тормозиш излишно. Я дърпай кожата и прави як секс. Кви са тия -да си намалявам чувствителността?
Мда,м хората искат да им е готино.. той обратното търси.
19 Юни 2018, 15:38
Локумът написа:Maks написа:Аве брат, за кво се тормозиш излишно. Я дърпай кожата и прави як секс. Кви са тия -да си намалявам чувствителността?
Приятелят ми таз въпросната кожичка направо си я клъцна. Нищо не му мирише. и на мен ми е добре, и на него му е добре.. ще ги посъветвам тези с нещата дето се мандахерцат измежду краката им да решат какво искат. Това с дръпнатата кожичка е *повръщащо човече*...
19 Юни 2018, 15:39
Dipsy написа:Локумът написа:Maks написа:Аве брат, за кво се тормозиш излишно. Я дърпай кожата и прави як секс. Кви са тия -да си намалявам чувствителността?
Приятелят ми таз въпросната кожичка направо си я клъцна. Нищо не му мирише. и на мен ми е добре, и на него му е добре.. ще ги посъветвам тези с нещата дето се мандахерцат измежду краката им да решат какво искат. Това с дръпнатата кожичка е *повръщащо човече*...
нА стари години!? Много решителен човек, мъжете обикновено не могат да си представят някой да им докосва мъжеството с недобри намерения