Калин Сотиров написа:Слава Богу не ми се налага в момента, но ако за в бъдеще се наложи искам да попитам: Ясно е, че за избора на екип се плаща и идеята е да си избереш най-добрите специалисти в съответната болница. Въпросът е: какво правиш, ако не знаеш почти нищо за лекарите или операцията се налага да я правиш в друг град, където пък въобще си нямаш понятие кой кой е и с какъв опит?
delchev написа:Лошото е, че информацията във форумите често е противоречива. Вече започнах да си мисля, че всичко си е на чист късмет... А каква е гаранцията, че като си платя за избора на екип, "опитните" лекари пак няма да оплескат нещата? За съжаление ми се е случвало. Между другото, като говорим за плащане, срещу което получаваме нещо, от магазина обикновено го вземаме със срок на годност или гаранция... При здравните услуги и в частност за операциите това защо не важи?
Innerlane написа:Болницата е здравно заведение, не магазин. Гаранции никой не пише, но в повечето случаи по-добре платеният и по-квалифициран персонал предлага по-добрата услуга.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта