Розови идеи за подаръци и забавления за Свети Валентин

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Любовни зарове - Подарък за свети Валентин?

Мнениеот Anka » 19 Фев 2015, 19:16

Mon_ton написа:Добре де, до кога ще продължава това сексуализиране на празника, уж на любовта! :)

Все пак в наши дни думите любов и секс са си едно и също, друго няма какво да е :)
Аватар
Anka

Re: Любовни зарове - Подарък за свети Валентин?

Мнениеот Elica » 19 Фев 2015, 19:37

Anka написа:
Mon_ton написа:Добре де, до кога ще продължава това сексуализиране на празника, уж на любовта! :)

Все пак в наши дни думите любов и секс са си едно и също, друго няма какво да е :)

Е, стига май мъжете се страхуват да подаряват такива неща на половинките си, по-скоро момичетата подаряват подобнинеща на гаджетата си :Р а в семействата не знам как могат да стоят нещата! На мен ще ми е странно ако знам, че тати е подарил на мама вибратор в комплект с любовни зарове! :mrgreen:
Аватар
Elica

Re: Подходящата секс поза по повод Свети Валентин?

Мнениеот Kaya » 20 Апр 2015, 13:03

А за останалите дни от годината имаме ли секс пози, че идва и нашата годишнина :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Re: Как да й изберем подарък за Св. Валентин?

Мнениеот happy_life » 02 Дек 2015, 11:58

Видях едни много готини шоколадови букети, доста подходяща идея ми изглеждат. Не можах да сложа снимка, затова направо ето линк http://banana.bg/1507-koshnici-s-bonboni
happy_life

Мнениеот Rali_hr » 02 Дек 2015, 13:40

Не са лоши, но сякаш им липсва еротика, което е задължително за празника :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Krum » 06 Яну 2016, 16:30

Почвате ли да се чудите пак какво е най-подходящо да се подари? :mrgreen:
Аватар
Krum

Мнениеот ivn » 18 Яну 2016, 18:58

Ти се шегуваш, ама аз вярно вече се чудя. Моята жена е претенциозна. Не толкова за цената...ами да съм вложел мисъл и време. Аз изобщо не разбирам какъв е смисълът на подаръците...ама мир да има.

Нещо със символика до колкото я разбирам явно иска. Някакви идеи?

Аз към момента мисля да й подбера бижу, понеже беше шеърнала някакъв линк във Фейсбук (аз го възприех като леееек намек) - http://tezzor.com/полускъпоценни-камъни-любов/ с някакъв си там камък, дето символизирал любов, вярност, тинтири-минтири ...или пък камъкът на зодията й (те си имали камъни зодиите) от този същия сайт (нали вкъщи си менкаме компютрите, не знам как е възможно толкова пъти да разглежда едни и същи бижута...просто ще видя в хисторито кое е гледала най-много...веднъж така й купих чанта :cool: ).

Та някоя дама ако сподели дали това е добра идея. А и по принцип събирам идеи за подаръци...то не са годишнини, не са имени дни...край няма.
ivn

Мнениеот Lollipop » 18 Яну 2016, 21:57

Хитро е да провериш хисторито обаче хехехе. Ако жената си пада по лъскавото определено сайта е интересен. Жените наистина като си харесаме нещо и го гледаме по милион пъти и се чудим да си го купим ли, да не сили го купим.... Ама на нас ни е зора!!
Аватар
Lollipop

Мнениеот ivn » 19 Яну 2016, 14:01

Понаучил съм и аз нещо от толкоз години психически тормоз (шегувам се, де...да си кажа, че може не само аз да ровя из хисторито). :D

А не знам защо щом толкоз ги гледа и е толкоз сложно, вкъщи няма място за мен, защото трябва да има място за обувките...

Бижутата поне са дребни.

Значи най-много е гледала този пръстен:
http://tezzor.com/p/%D1%81%D1%80%D0%B5% ... %8A%D0%BA/

И тези обеци:
http://tezzor.com/p/%D1%81%D1%80%D0%B5% ... %B7%D0%B0/

На мен лично пръстенът повече ми харесва...някакъв по-шарен е...ама гледам, че само един размер има. Как сега да разбера дали ще й стане? Те тия неща поправят ли се? Или обеците са по-сигурна работа?
ivn

Мнениеот Elica » 19 Яну 2016, 14:23

Лелеее, толкова пари за един Св. Валентин :shock:
За рожден ден какво ѝ купуваш? :mrgreen:
Аватар
Elica

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения