Розови идеи за подаръци и забавления за Свети Валентин

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Как да й изберем подарък за Св. Валентин?

Мнениеот Lili_pili » 12 Фев 2015, 11:00

Аз съм поръчала за гаджето ми пъзел с наши снимки и ще му взема една бутилка вино и торта :)
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Re: Как да й изберем подарък за Св. Валентин?

Мнениеот Lollipop » 12 Фев 2015, 12:11

Жените имаме много претенции за подаръка, да е скъп, да е лъскав, да е луксозен и все пак да не бърка в нашия джоб хаха :)
Аватар
Lollipop

Re: Любовни зарове - Подарък за свети Валентин?

Мнениеот silver933 » 15 Фев 2015, 12:20

МНого го мислих тази година, взех на жената една торта романтична, шоколад, ягоди, сметани, шампанско, всичко по реда му! Подредих всичко перфектно, изпратихме бебето при баба му, всичко беше страхотно, хапнахме вечерята, изпихме по една чаша шампанско и сещате се, за хора с бебе какво направихме - легнахме и се наспахме. :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
silver933

Мнениеот Kaya » 15 Фев 2015, 12:37

silver933 написа:МНого го мислих тази година, взех на жената една торта романтична, шоколад, ягоди, сметани, шампанско, всичко по реда му! Подредих всичко перфектно, изпратихме бебето при баба му, всичко беше страхотно, хапнахме вечерята, изпихме по една чаша шампанско и сещате се, за хора с бебе какво направихме - легнахме и се наспахме. :lol: :lol: :lol: :lol:

Детето ще има да яде ягоди сега като се прибере, хахахахха :lol: :lol: :lol:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот dessiblond » 18 Фев 2015, 12:16

Lollipop написа:Влизаме вече в любовната седмица, какви идеи имате за подаръците? ":)

Има друга тема за тези цел и все пак, защо са необходими подаръци :evil: :evil:
dessiblond

Мнениеот S_Milenska » 18 Фев 2015, 12:31

dessiblond написа:
Lollipop написа:Влизаме вече в любовната седмица, какви идеи имате за подаръците? ":)

Има друга тема за тези цел и все пак, защо са необходими подаръци :evil: :evil:

че нали това е идеята на правзника, да има подаръци, то вярно, че всеки го разбира по различен начин, сладникавите двойки си подаряват разни неща, а аз не си падам по тези глупости :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Andrey » 18 Фев 2015, 13:39

Е ся някой не подари ли вибратор у дома, какво се правите всичките? :Р
Аватар
Andrey

Мнениеот valiopaf » 19 Фев 2015, 17:53

Andrey написа:Е ся някой не подари ли вибратор у дома, какво се правите всичките? :Р

За малко ми беше, ама като не знам как ще реагира, направо ме достраша да не стана излишен :D
valiopaf

Мнениеот Krum » 19 Фев 2015, 18:37

valiopaf написа:
Andrey написа:Е ся някой не подари ли вибратор у дома, какво се правите всичките? :Р

За малко ми беше, ама като не знам как ще реагира, направо ме достраша да не стана излишен :D

Е, как може и да не станеш излишен, трябва да се пробва. Имахме една тема за една дама, която се оплакваше, че нейният имал малък.. нали да! :) А може би са си подарили вибратори! :) Е виж там вече може да има повод за притеснение. :lol:
Аватар
Krum

Мнениеот Mon_ton » 19 Фев 2015, 19:09

Добре де, до кога ще продължава това сексуализиране на празника, уж на любовта! :)
Аватар
Mon_ton

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения