Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да й изберем подарък за Св. Валентин?

23 Фев 2013, 21:54

За мен само кутия шоколадови бонбони, моля! Може и торта!!!! :))))))))) Охааааааааа!!!!!

Re: Розови идеи за Свети Валентин

24 Яну 2014, 16:56

Подаръците за Свети Валентин по традиция трябва да бъдат в червено, независимо дали става дума за ефирно и секси бельо, или за дизайна на възбуждащата сетивата козметика.

Подходящата секс поза по повод Свети Валентин?

29 Яну 2014, 16:27

Поствам темата тук, тъй като разчитам повече дамите да коментират, понеже за мъжете е им ми е почти ясна, като че ли се осланят на страстната любов, дали?

Няма да питам какъв подарък е подходящо да купя за Свети Валентин на гаджето си, темата е изтъркана отдавна, а и едва ли някой е взел добра идея, пишейки в интернет.

Исках да ви попитам, обаче, има ли значение за вас секс позата по повод Свети Валентин?
Смятам, че чрез някои от по-сближаващите пози ще се създаде една по-задушевна обстановка с повече уют и топлина, за разлика от други – по страстните, чрез който могат да се изпитат единствено по-първичните удоволствия!

На какво държите повече на мекотата, както на движенията, така и на усещанията или по-скоро желаете да излеете бурната страст върху партньора си?
Коя е най-подходящата секс поза, според вас, по повод Свети Валентин?

Re: Подходящата секс поза по повод Свети Валентин?

29 Яну 2014, 16:37

Защо смятате, че мъжете са безчувствени и нямат нужда да изпитат тази топлина и уют с партньора си, не всички възприемат жените като парчета месо ;) ако това може да успокои някои девойки, които смятат, че не са останали такива мъже :P

Re: Розови идеи за Свети Валентин

06 Фев 2014, 12:55

Аз мислч една закуска то пържени филиии,изрязани като сърце :lol: Като за начало!

Re: Подходящата секс поза по повод Свети Валентин?

24 Яну 2015, 14:00

Мисля си, че няма никакво значение повода, когато се прави секс :)

Re: Как да й изберем подарък за Св. Валентин?

27 Яну 2015, 14:14

Хахахха :) тази година съм без гадже на 14 февруари, засега поне де! Мисля, че тази година извадих късмет, за мен това е супер посредствен и тъп празник, но няма как, трябва ад се правя, че ми харесва, за да се чувства добре жената. А тя дори да казва, че не го харесва винаги ѝ се иска и се надява да получи нещо, така че не го пропускайте!

Re: Любовни зарове - Подарък за свети Валентин?

27 Яну 2015, 14:56

Все съм си мислила, че основното на 14 февруари е любовта, а не колко извратен можем да направим секса си...

27 Яну 2015, 15:01

rabotnata pchela написа:Все съм си мислила, че основното на 14 февруари е любовта, а не колко извратен можем да направим секса си...

И аз не мога да разбера защо Свети Валентин все се свързва със секса главно...

27 Яну 2015, 15:33

Миналата година на свети Валентин ми подари тогавашното ми гадже някакъв си лубрикант за анален секс, е ще ме извинява, аз му взех масаж и почивка в луксозен хотел, а той... не харесвам такива подаръци, имаме още цяла година да си говорим за секс и да си мислим за него, а не да свързват празника с подобни истории! :evil: И вече ми преля чашата и на 14 февруари останахме без гаджета - а аз останах със спа уикенд! :lol: :lol: :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12