Розови идеи за подаръци и забавления за Свети Валентин

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Как да й изберем подарък за Св. Валентин?

Мнениеот IVRO » 18 Яну 2013, 11:32

Мъже, наближава 14 февруари…Не го пренебрегвайте!.. Никога и в никакъв случай.

Всички мъже, почитащи българският празник Трифон Зарезан знаем, че датата се свързва и с един католически празник, който с времето се е комерсиализирал до такава степен, че ни зарива с розови сърчица, панделки, плюшени мечета и др. :roll: …Тук няма да се спирам на исторически събития и догадки като трябва ли православните християни да празнуват католически празник…Важното е, че той е станал една от любимите дати на нежните половинки. Въпросът е как, скъпи български мъже, да спретнем незабравим Св. Валентин на любимата си?
Идеите за подаръци са толкова много, че в един момент започваш да се чувстваш целия ухаещ на рози, затрупан със сърчица, лепнещ от шоколад и сънуващ амурчета... :? Предполагам ще се съгласите с мен, че е адски трудно да избереш подарък, които да бъде оригинален, но не кичозен, не много скъп, но не и евтин, индивидуален, но не и стандартен.
Според мен най-важните моменти са два: изненада и избор на място за поднасянето й.
Повечето жени искат да бъдат главни героини от розов роман или любовен филм. Как да ги накараме да се чувстват така?.

1. Изберете подходяща опаковка!
Ако си мислите, че ще се разминете само с избора на точния подарък, сте в грешка…Задължително трябва да му изберете и специална опаковка.
Ако подобни неща не ви се отдават, обърнете се към фирма, която да завърже някоя и друга панделка. И най - оригиналния подарък в грозна опаковка изглежда на жените като от магазин за преоценени стоки.

2. Вмъкнете лично послание!
Послания от типа “Завинаги твой” са задължителни за 14 февруари…Изборът в този ден е богат - балони с надписи, розови картички букети с бележки. От вас се изискват просто здрави нерви при вида на толкова много кич…

3. Елементът на изненадата...
Намерете куриерска фирма и изпратете подаръка на половинката си в дома или на работното й място. Много е важно колежките да й завидят...

Аз мисля, че след като сме свършили трудната работа заслужаваме да зарежем…А вие?
Нали все пак е Трифон Зарезан?
IVRO

Re: Любовни зарове - Подарък за свети Валентин?

Мнениеот IVRO » 22 Яну 2013, 14:12

Какво точно представляват тези любовни зарове?
IVRO

Re: Как да й изберем подарък за Св. Валентин?

Мнениеот ninars » 22 Яну 2013, 15:15

Ако си мислите, че ще се разминете само с избора на точния подарък, сте в грешка…

От вас се изискват просто здрави нерви при вида на толкова много кич…

Аз мисля, че след като сме свършили трудната работа заслужаваме да зарежем

Толкова ли е трудно на мъжете да зарадват половинката си?
ninars

Мнениеот Siss » 22 Яну 2013, 15:28

Ninars, знаеш ли, че немците смятат Свети Валентин за покровител на психично болните и на този ден украсяват с червени панделки психиатричните болници, а в параклисите провеждат специално богослужение. :P
Siss

Мнениеот sunnyr » 23 Яну 2013, 13:27

Вярно е, че е католически празник и наистина понякога кичът, които търговците предлагат покрай него...идва в повече, но ден с повече целувки никога не е излишен :P
sunnyr

Какво да му подарим за празника? – вашите идеи

Мнениеот rora » 28 Яну 2013, 12:46

is.jpg
is.jpg (5.79 KiB) Прегледано 1920 пъти
Подарък за любимия – най-трудният, ще кажат много дами. И аз така смятам. Мъжете са доста по - капризни от нас, по – взискателни, по - прикрити. Трудно е да изкопчим какво би ги зарадвало – поне на мен ми е много трудно. Засега ми хрумнаха няколко идеи, които ще обмисля до Свети Валентин. Ако и вие имате нестандартни хрумвания за един вълшебен празник, драснете някоя в темата. :P
Първото, на което се спрях е кожен портфейл Може би, защото най – случайно мярнах един на Ben Shеrman (при това на много изгодна цена), които ми грабна вниманието. Изборът на портфейл е класически и ще остави добро впечатление у получателя. Сега обаче трябва да се уверя, че той вече няма нов и да избера цвета по цвета на обувките, които той най-често носи. :roll:
После се замислих, че подаръка може да е бутилка хубав алкохол.Това е може би най-лесния подарък. Ако той е естет, добре поднесена бутилка хубаво вино или отлежало уиски, биха го впечатлили…Цената може да варира спрямо възможностите ни, но луксозната опаковка е задължителна…Освен оригинален, този подарък ми се струва и практичен, защото все ще влезе в употреба. :lol:
Накрая се сетих за книга – класика в жанра при подаръците. Особено, ако успеете да разгадаете кои автор или заглавие го вълнуват…При сполучлив избор може това да се окаже най-ценният му подарък за празника.
Това е от мен. Очаквам и вие да подшушнете нещичко…Хайде дами! :roll:
rora

Re: Какво да му подарим за празника? – вашите идеи

Мнениеот sunnyr » 28 Яну 2013, 13:59

Смятам, че е чудесна идея да му/ да си подарим ваучер за почивка. Има страхотни и изгодни оферти.Освен това, Свети Валентин е празник, на който трябва да си отдадем необходимото внимание. Празника е страхотен повод да избягаме от ежедневието и да прекараме незабравими мигове на различно място... :P
sunnyr

Re: Какво да му подарим за празника? – вашите идеи

Мнениеот ninars » 28 Яну 2013, 16:31

Екскурзия наистина е добър подарък...Не задължително да материализираме подаръка във вещ...важен е жеста и посланието, което носи.
ninars

Re: Любовни зарове - Подарък за свети Валентин?

Мнениеот max805 » 28 Яну 2013, 16:32

ето това са зарчетата но има и други доста по интересни идеи за подаръци в тоя сайт :ugeek:
max805

Мнениеот маиналандиа » 28 Яну 2013, 16:40

Съгласна съм..но освен обичайната романтика , защо не си подарим и малко разнообразие в леглото :)..Аз имам връзка от 2 години с моят приятел и така и не сме влизали в секс шоп досега.. :D Въпреки , че сме водели няколко разговора по тази тема. Мисля да го изненадам тази година с някакъв нестандартен подарък от sexshop... нищо не губим да пробваме нови неща ;)
маиналандиа

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения