Всички мъже, почитащи българският празник Трифон Зарезан знаем, че датата се свързва и с един католически празник, който с времето се е комерсиализирал до такава степен, че ни зарива с розови сърчица, панделки, плюшени мечета и др.

Идеите за подаръци са толкова много, че в един момент започваш да се чувстваш целия ухаещ на рози, затрупан със сърчица, лепнещ от шоколад и сънуващ амурчета...

Според мен най-важните моменти са два: изненада и избор на място за поднасянето й.
Повечето жени искат да бъдат главни героини от розов роман или любовен филм. Как да ги накараме да се чувстват така?.
1. Изберете подходяща опаковка!
Ако си мислите, че ще се разминете само с избора на точния подарък, сте в грешка…Задължително трябва да му изберете и специална опаковка.
Ако подобни неща не ви се отдават, обърнете се към фирма, която да завърже някоя и друга панделка. И най - оригиналния подарък в грозна опаковка изглежда на жените като от магазин за преоценени стоки.
2. Вмъкнете лично послание!
Послания от типа “Завинаги твой” са задължителни за 14 февруари…Изборът в този ден е богат - балони с надписи, розови картички букети с бележки. От вас се изискват просто здрави нерви при вида на толкова много кич…
3. Елементът на изненадата...
Намерете куриерска фирма и изпратете подаръка на половинката си в дома или на работното й място. Много е важно колежките да й завидят...
Аз мисля, че след като сме свършили трудната работа заслужаваме да зарежем…А вие?
Нали все пак е Трифон Зарезан?