helenasilvia написа:helenasilvia написа:Здравейте,от около 3 седмици започнаха да ми излизат някакви ранички по интимнит части.Първо е като балонче пълно с вода и след като се спука(вероятно от белиото) става червено петно (рана),която след около 2 седмици минава.Вазможно ли е да е от самобръсначките или от превръзките,защото след бръснене след няколко дни става така?Около ануса също имам сърбеж и дискомфорт.Мажа ги с крем здраве.При този постоянен допир с бельото болката е отвратителна и се разранява много. Това ми се случва за пръв път и съм обезпокоена много,защото тъкмо ми мина и пак започнаха да се появяват,дори все още имам белези от предния път.
Може ли да е някое венерическо заболяване?Имам постоянен партньор от 1г.6м.,той няма никакви проблеми.
Сега дори имам повече балончета ,а кожата около ануса е като обелена .Това ми бяха и ръцете преди 2 седмици.Мехури пълни с гной.Живея в чужбина и работя на полето ,ходих на доктор тук и ми каза,че може да е алергична реакция от спрейовете ,с които пръскат малините.А за интимните части нищо не каза,хвърли един поглед и това е.Пих ударна доза антибиотик с пеницилин и ръцете ми се оправиха.Можем ли да правим секс сега с приятеля ми?След 2 седмици се връщам в БГ ,но ако ми е минало(което ще е добре) няма как да отида на доктор,нали?Преди около месец ме ухапа някакво насекомо ,може и паяк да е по крака и мястото беше доста подуто и болезнено.Може ли всичко това да е следствие от ухапването от това насекомо?
unwe написа:Здравейте, преди 3 месеца забелязах зачервяване в задната част на глвичката. Ходих 1во на уролог , каза да се мажа с 'тридерм' околко 7-8 дена . Зачервяването не се махна и ходих при дерматолог , който ми предписа друг крем 'дактарот'. Използвах го 1 седмица и се върнах за контролен преглед при него , зачервяването не беше изезнало, но ми каза че съм ОК. И така мина 1 месец от тогава и зачервяванвто не е минало .
caspur написа:Здравейте от няколко години съм с постояно болезнен вход на влагалището,което прави невъзможни интимните контакти.само при пипане е болезнено мястото и се цепва без причина.Усещането е ужасно ,като опита за секс и дългото въздържание ми се отразяват еднакво негативно на психиката.На когото и лекар да съм казала за това не го взима за нищо сериозно. не помага нито лубрикант нито каквото и да съм опитвала.Имам чувството че кожата е изтънена или инфектирана незная как да го обясня
vasilena.84 написа:Здравейте д-р Тодева!Искам да попитам уврежда ли се главичката на половия член ,ако е винаги напълно оголена и непрекъснато се допира и търка в бельото? Отразява ли и се това по някакъв начин или триенето макар и постоянно е съвсем нежно ,а не грубо и не оказва влияние?
serto93 написа:Здравейте, 17г, съм момче.
Направиха ми изследвания на еякулат и урина. Всичко отрицателно, с едно изключение Mycoplasma hominis е положителен пих антибиотик на Меламед(ако не се лъжа). 3 хапчета след 7 дена още 3, днес приключих с първите 3.
Имам контакт с една приятелка, която нямаше оплаквания, но доктора ми каза с презарватив да го правим
днес се видях с нея не сме правили секс, но орална любов ми направи и където я докоснах отдоло за да видя дали е възбудена (не се съобразих). След това си довърших аз. В този случай има ли опасност от презаразване в моя случай и опасност за нея?
П.С. А и казах да не идва, че няма да се здържим...
И предварително се извинявам ако тука не му е мястото за питане.
Sedesara написа:Здравейте. Периодично ми се появяват червени пъпки по пениса и понякога след секс. Бях в София на лекар, изписа ми Триклобактер и една паста, не се сещам как се казваше. Изчезнаха и след време пак се появиха и сега е така, появяват се периодично!
Anonimna11 написа:Здравейте. От една седмица имам чести позиви за уриниране и парене. Също така кожата около входа на влагалището е суха, зачервена и се бели, има и нещо като малки червени пъпчици, които понякога ме сърбят. Имам съмнение, че е от сапуна, но след прочетеното в Интернет си мисля, че може да са и гъбички. ..
Назад към Kожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта