02 Дек 2011, 12:54
04 Дек 2011, 22:47
tweety написа:Една приятелка ме помоли да сложа тази тема във форума тъй като бебето и повръща много често.Пробваха какво ли не, смениха млякото, държат го изправено дълго време след като се нахрани, но няма особен ефект. Жената много се притеснява тъй като виждате какво се случва : Бебе починало от повръщане и т.н.. Дайте някакъв съвет как да се спре това повръщане!
04 Дек 2011, 23:01
tweety написа:Една приятелка ме помоли да сложа тази тема във форума тъй като бебето и повръща много често.Пробваха какво ли не, смениха млякото, държат го изправено дълго време след като се нахрани, но няма особен ефект. Жената много се притеснява тъй като виждате какво се случва : Бебе починало от повръщане и т.н.. Дайте някакъв съвет как да се спре това повръщане!
05 Дек 2011, 12:02
bisertaskov написа:tweety написа:Една приятелка ме помоли да сложа тази тема във форума тъй като бебето и повръща много често.Пробваха какво ли не, смениха млякото, държат го изправено дълго време след като се нахрани, но няма особен ефект. Жената много се притеснява тъй като виждате какво се случва : Бебе починало от повръщане и т.н.. Дайте някакъв съвет как да се спре това повръщане!
Сега сме на 1 година и 3 месеца,като бебе повръщаше след всяко ядене и бяхме много притеснени, понякога доста обилно, с времето почна да повръща по малко, а сега въобще.Все пак се консултирайте с доктор.Да не би да си хапва повече ?
Бебето си наддава нормално на тегло, и винаги след хранене се оригва и тогава всъщност връща мляко.vaksina написа:Много оскъдна иформация за бебето за да даваме каквито и да било съвети.Майката да даде повече инфо.Колко е голямо, какво мляко се дава, с какво мляко го е сменила, оригва ли се след ядене, надава ли на тегло бебето и т .н. ?А това по горе е доста стряскащо за да го давате за пример.Достатъчно черна хроника по всички медии.
06 Дек 2011, 11:25
08 Мар 2012, 14:08
13 Мар 2012, 17:30
19 Мар 2012, 14:54
21 Мар 2012, 15:40
27 Мар 2012, 13:11