28 Мар 2014, 17:14
Fani Petrova написа:Здравейте д-р Тодева,
имам въпрос по темата - 5 месеца след бременност започна много силен косопад. Косата ми пада на шепи при къпане и ресане, това продължава вече 3ти месец. Видимо косата ми е оредяла отпред и над слепоочията. Пих един месец цинк + биотин, без резултат. Ясно е че е от хормонален дисбалан и стрес, но до колко е нормално да няма подобрение 8 месеца след приключване на бременността? Колко време отнема статистически да се възстанови косата, при подобни проблеми? Моля за съвет или мнение за друг продукт.
предварително благодаря
28 Мар 2014, 21:39
Dr Violina Todeva написа:Fani Petrova написа:Здравейте д-р Тодева,
имам въпрос по темата - 5 месеца след бременност започна много силен косопад. Косата ми пада на шепи при къпане и ресане, това продължава вече 3ти месец. Видимо косата ми е оредяла отпред и над слепоочията. Пих един месец цинк + биотин, без резултат. Ясно е че е от хормонален дисбалан и стрес, но до колко е нормално да няма подобрение 8 месеца след приключване на бременността? Колко време отнема статистически да се възстанови косата, при подобни проблеми? Моля за съвет или мнение за друг продукт.
предварително благодаря
Здравейте, Fani Petrova!
Възможно ли е да ми изпратите снимки на косата преди и след. Вие кърмите ли към момента? Имате ли наследственост по отношение на косопада?
С уважение,
29 Мар 2014, 13:48
Fani Petrova написа:Dr Violina Todeva написа:Fani Petrova написа:Здравейте д-р Тодева,
предварително благодаря
Здравейте, Fani Petrova!
Възможно ли е да ми изпратите снимки на косата преди и след. Вие кърмите ли към момента? Имате ли наследственост по отношение на косопада?
С уважение,
Здравейте,
Не кърмя-бременноста бе неуспешна /продължи 7 месеца/, не съм изследвала хормони и не знам дали са се нормализирали. Относно наследственост -баща ми има оплешивяване - на цялото теме.
Благодаря предварително
С уважение,
29 Мар 2014, 15:03
30 Мар 2014, 15:59
luxera1 написа:Здравейте ! никаква козметика не използвам - освен шампоан.косата ми се омазнява за 2 3 дни.не съм приемал хранителни добавки за коса. като погледна в огледалото и виждам че косата ми леко оредява отгоре
30 Мар 2014, 18:29
31 Мар 2014, 17:56
luxera1 написа:мъж на 23 години
31 Мар 2014, 21:36
01 Апр 2014, 14:24
cveti_ms написа:Здравейте.Д-р Тодева имам проблем.От близо 1г.забелязвам,че ми оредява косата отгоре над челото.Там ми е и силно омазнена.Иначе другпроблем изцяло да ми пада косата нямам.Само отгоре и отпред.Но от 2-3 седмици започна да сърби.Какво да правя?С какво да се мия вече?
07 Апр 2014, 12:58