28 Юни 2014, 17:04
s_ivelina написа:Проблема е там.че откакто ползвам този шампоан на Дюкре за много суха коса,започна косата ми в корените да се омазнява повече и стои някак слепена там..аз винаги съм имала ужасно суха коса с цъфтящи краищаи на всеки 4 дена я измивах,корените ми се омазняват много бързо, а краищата сухи като метла изглежда косата ми.вече нз какво да ползвам.а нямам тази възможност за скъпа козметика...там е проблема..ако не можете да ми помогнете ще търся други начини ,я с билки,я с нещо друго..макар,че и с това опитвам..има и нещо друго като съм ползвала маска за коса за суха коса.след 3 ден хем стои слепена в корените.ами и бързо се чупи..ох вече нз какво да правя.уж ползвам шампоани за суха и изтощена коса.а то...въобще не е това което искам..
29 Юни 2014, 23:16
29 Юни 2014, 23:21
s_ivelina написа:Никога не съм се боядисвала..от както родих се появи този проблем..някой ми препоръчват да не ползвам шампоан за много суха суха коса..защото там в корените бързо ще се омазнява,,и точно това става в действителност..азни корени и суха коса с наклонност към начупване краища..косата си е тъмно руса гъста и леко начупена..суха метла..
ползвам маска на билка малко от малко да ми се разресва..на 2-3 ден я измивам.а знам ,че честото измиване не вредно за сухата коса...
30 Юни 2014, 11:14
s_ivelina написа:s_ivelina написа:Никога не съм се боядисвала..от както родих се появи този проблем..някой ми препоръчват да не ползвам шампоан за много суха суха коса..защото там в корените бързо ще се омазнява,,и точно това става в действителност..азни корени и суха коса с наклонност към начупване краища..косата си е тъмно руса гъста и леко начупена..суха метла..
ползвам маска на билка малко от малко да ми се разресва..на 2-3 ден я измивам.а знам ,че честото измиване не вредно за сухата коса...
само да допълня за тази маска я използвам вече 2 път ,а проблема ми е вече 6 месеца..с маската мааалко по добре ..
30 Юни 2014, 16:38
30 Юни 2014, 16:43
s_ivelina написа:За първи път чувам за Балея ,имаме такива дрогерии тук в Бургас,заинтрегувахте ме с тази козметика..бихте ли ми препоръчали за мен подходящия шампоан..какъв да търся точно..Благодаря!Хубав ден!
03 Юли 2014, 09:16
06 Юли 2014, 12:32
s_ivelina написа:s_ivelina написа:За първи път чувам за Балея ,имаме такива дрогерии тук в Бургас,заинтрегувахте ме с тази козметика..бихте ли ми препоръчали за мен подходящия шампоан..какъв да търся точно..Благодаря!Хубав ден!
какво означа шампоан за проблемна коса,нещо като моя тип коса ли?аз мога ли да ползвам от този тип шампоани?
06 Юли 2014, 12:36
fss написа:Здравейте ,използвам ампули ревалид и също така и капсулите,но няма кой знае какъв ефект,бихте ли ми препоръчалинякакви хранителни добавки -ефикасни и не много скъпи
21 Юли 2014, 18:18