niya_mazova написа:Здравейте, напоследък имам проблеми с венците, до сега никога съм нямала оплаквания и се надявам да е нещо, с което мога да се размина набързо.
Преди време на места венците ми се бяха отдръпнали от зъбите, тези с по-голяма дъвкателна повърхност. Съответно при топли, кисели и най-вече студени храни изпитвах някакъв ужас. Имах проблеми и докато си миех зъбите, понеже закачах чувствителни места, а при изплакване трябва да си наглася водата да е що-годе с температурата в устата ми, иначе беше кошмарно.
Докато се наканя да отида на зъболекар, нещата се поразминаха. Но сега отново се завърнаха тези проблеми. Забравих да спомена, че нямам никакви коронки и подобни неща. Всичките ми зъби са си здрави и поддържам добра устна хигиена.
Надявам се, че това не е нито пародонтит, нито гингивит!
Видях продукт, който ми се видя много подходящ, но все още не съм сигурна дали да го ползвам. Казва се Биоклин Мулти Орал. Предполагам, че дори и да не ми помогне няма да ми навреди, все пак ако някой е пробвал този или подобен продукт, пишете!
miranda88 написа:Венците ми кървят в резултат на химиотерапия. Ползвам последните два дни Генгигел и има голям ефект и рязко подобрение. Съчетавам със солоксерил, защото имам и афти. Иначе от тези води за уста няма полза, а и много парят. Замествам ги със сандрин за дезинфекция.
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани със стоматологични заболявания
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта