Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
03 Мар 2015, 09:42
Да си призная, дори кълнове съм яла само в китайско от ресторант, никога не съм опитвала да си направя, или съм яла по-различен вид от соевите кълнове, които май слагат в ястията. Наистина знам, че са страшно полезни, но никога не съм се решавала да пробвам да си направя.
03 Мар 2015, 16:33
Не сме много научени с тези храни, аз си хапвам най-често кълнове в салати и в ориз понякога

))
03 Мар 2015, 18:57
Никога не съм пробвала да покълвам семена и ядки, знам че са много полезни и вкусни, но досега не съм опитвала да ги приготвя.
10 Мар 2015, 17:55
НИкога ен съм си покълвал нищо, макар че някои ядки ги харесвам повече накиснати във вода, защото са ми по-вкусни, а не поради някакви други съображения
10 Мар 2015, 18:10
Не съм ги ползвала с такава цел, даже да си призная и кълнове не съм яла, вземала съм си до толкова, колкого съм хапвала в приятели и т.н., но не мога да се похваля с големи познания, нито знам как могат да се ползват за пречистване на организма да речем.
24 Ное 2015, 13:53
Аз ги ям защото са ми вкусни, и рядко ги използвам с друга цел, но наистина все чувам, че не знам си какво си! :)
24 Ное 2015, 14:12
qwerryyy написа:Аз ги ям защото са ми вкусни, и рядко ги използвам с друга цел, но наистина все чувам, че не знам си какво си! :)
Това е достатъчно, като ги ядеш, когато трябва то организма ти ще свърши останалото, няма защо да мислиш и да го насочваш ;)
24 Ное 2015, 14:25
Също са вариант покълналите ядки, другото, с което може да се пречиства организма са накиснати ядки разбити с пасатор или блендер до постигане на каша за заместване на млечните продукти
24 Ное 2015, 15:35
luchia@marco написа:Също са вариант покълналите ядки, другото, с което може да се пречиства организма са накиснати ядки разбити с пасатор или блендер до постигане на каша за заместване на млечните продукти

А после прецежда ли се?
24 Ное 2015, 17:08
Lisica написа:luchia@marco написа:Също са вариант покълналите ядки, другото, с което може да се пречиства организма са накиснати ядки разбити с пасатор или блендер до постигане на каша за заместване на млечните продукти

А после прецежда ли се?
Може и да се прецеди, може и така да го запазиш, като в единия случай се получава като прясно мляко, а в другия нещо странно, но много вкусно

редовно си правя и вече половин година не може да ми омръзне, постоянно имам вкъщи такова бадемово мляко.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.