23 Фев 2016, 15:26
23 Фев 2016, 15:52
Leonora написа:nefertiti написа:Хаха, в интерес истината си го помислих в един момент, това за подновяването на козметиката и почнах да кроя пъклени планове за отмъщение
Нооооо ...да се похваля: ИМАШЕ СТРАХОТНА ИЗНЕНАДА! Моят любим го повишавам в чин купидон
! Беше огранизирал истински ден мечта за двама!
– СПА полуден на страхотно място, в центъра на София!!! Не знам дали толкова съм му надувала тези дни главата на тема хубаво спа място или пък толкова съм му завъртяла главата, но се заел милият и намерил във фейсбука ей това свети валентинско предложение за Спа центъра на Хотел Sense: релакс терапия за двама https://www.facebook.com/58020778868967 ... =3&theater , като беше избрал за нас пакета от 2 арома масажа за тяло. Допълнително ползвахме и парната баня и в басейна си поседяхме много приятно. Вечерята също беше много романтична. Почетохме подобаващо и Трифон Зарезан в бара на покрива, от където има невероятна гледка над града. Наистина не очаквах толкова да се постарае
Виновен грях ще ви призная! Нефертитиии!!! Цяла седмица ти завиждам за преживяванетоЗа капак, ми беше и доста напрегната и уикенда бях като пребита. Но вчера, това хубаво слънчице ме накара да се надигна и реших да се поглезя за разтоварване. Та, след тези твои разкази и аз отидох в спато на Сенс. Избрах си масаж на лице и не съжалих! Изненадах се приятно, че работят с много качествена козметика, ESPA е много авторитетна гама в тази област. До сега съм имала възможност да я ползвам само един път, по време на почивка в чужбина, а тук не я бях виждала. Преди да нанесат каквото и да е, първо ми направиха диагностика на състоянието на кожата с някаква технология, на която забрави името. Според показаното избират подходящите за мен маски за процедурата. Последва онова божествено усещане, което знаете, че е трудно да се опише с думи
) След масажа си поседях още. Не ми се влизаше в сауна или парна баня, но постоях в басейна. До големия имаше две малки басейнчета, които другия път ще пробвам.Тръгнах си като нова!
23 Фев 2016, 16:08
23 Фев 2016, 17:45
24 Фев 2016, 16:50
Leonora написа:Е как, тя е много елитна професионална спа козметика. Абсолютно натурална и специализирана точно за такива терапии. И аз знам, че я ползват в елитните „уелнес” по света. Лично аз имах възможност да я пробвам в Испания, за това в началото си мислех даже, че ESPA е испанска марка. Но после разбрах, че е английска. Помня, че ставаше дума нещо за едновременно въздейсвие на тяло-душа-съзнание...нали знаете, там в описанията за акцентите на терапиите. Така ми е останало в съзнанието, заедно със спомен за наистина луксозно преживяване. И сега се изненадах наистина приятно, като видях, че в спато на Сенс провеждат терапиите с нея. Тук не я бях срещала. Много съм доволна и от това.
24 Фев 2016, 18:54
Leonora написа:nefertiti написа:Хаха, в интерес истината си го помислих в един момент, това за подновяването на козметиката и почнах да кроя пъклени планове за отмъщение
Нооооо ...да се похваля: ИМАШЕ СТРАХОТНА ИЗНЕНАДА! Моят любим го повишавам в чин купидон
! Беше огранизирал истински ден мечта за двама!
– СПА полуден на страхотно място, в центъра на София!!! Не знам дали толкова съм му надувала тези дни главата на тема хубаво спа място или пък толкова съм му завъртяла главата, но се заел милият и намерил във фейсбука ей това свети валентинско предложение за Спа центъра на Хотел Sense: релакс терапия за двама https://www.facebook.com/58020778868967 ... =3&theater , като беше избрал за нас пакета от 2 арома масажа за тяло. Допълнително ползвахме и парната баня и в басейна си поседяхме много приятно. Вечерята също беше много романтична. Почетохме подобаващо и Трифон Зарезан в бара на покрива, от където има невероятна гледка над града. Наистина не очаквах толкова да се постарае
Виновен грях ще ви призная! Нефертитиии!!! Цяла седмица ти завиждам за преживяванетоЗа капак, ми беше и доста напрегната и уикенда бях като пребита. Но вчера, това хубаво слънчице ме накара да се надигна и реших да се поглезя за разтоварване. Та, след тези твои разкази и аз отидох в спато на Сенс. Избрах си масаж на лице и не съжалих! Изненадах се приятно, че работят с много качествена козметика, ESPA е много авторитетна гама в тази област. До сега съм имала възможност да я ползвам само един път, по време на почивка в чужбина, а тук не я бях виждала. Преди да нанесат каквото и да е, първо ми направиха диагностика на състоянието на кожата с някаква технология, на която забрави името. Според показаното избират подходящите за мен маски за процедурата. Последва онова божествено усещане, което знаете, че е трудно да се опише с думи
) След масажа си поседях още. Не ми се влизаше в сауна или парна баня, но постоях в басейна. До големия имаше две малки басейнчета, които другия път ще пробвам.Тръгнах си като нова!
25 Фев 2016, 16:21
25 Фев 2016, 17:15
26 Фев 2016, 13:58
Leonora написа:nefertitiне си подстрекател, а вдъхновител ;)
annamaria, то в Сенс можеш да си избереш сам колко да ти излезне – взимаш си дневната карта за 25 лв/30 лв (има отстъпка през деня, а има и абонаментни карти, които ти свалят още повече цената) и си ползваш цялото СПА релакс снарежение– сауна, парна баня, фитнес, басейни, релакс стая... Масажи ако искаш, тях си ги плащаш според какво си избрал http://www.sensehotel.com/ufiles/pages/ ... ochure.pdf Има наистина много видове терапевтични, специфични, всякакви. И все са с ESPA козметика.
Jully Ами да започнем тогава с това, че с думичката SPA се свързва най-напред със „здраве чрез вода”.
Така че, за SPA преживяване, задължително трябва да има неща от типа на басейни, бани, пара, топло, хладно, контрастно и подобни. Разнообразие от оздравителни и релакс процедури за избор, за да заредим и тялото и ума. Много важно е да се извършват от професионалисти и с качествени продукти. Те знаят кои неща не са подходящи за някого по здравословни причини, а други пък да са препоръчителни за даден проблеми, всичко това е в ръцете на хората, които работят там. За размазващата част е важна и цялостната атмосфера и не на последно място, да имаш усещането за лукс, за да е специално
26 Фев 2016, 15:54
Lisandra написа:Ако знаете как имам нужда от такова нещо, днес, точно сега, а не по-късно или утре...