Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
07 Мар 2016, 14:10
Ох в това хубаво време да ви кажа, представям си моята SPA как е на въздух с много приятелки, вкусен коктейл и много смях. :)) Ако предлагат някъде открито спа бих отишла.
07 Мар 2016, 15:10
Който има проблем с кръвното не е много препоръчително да си прави такива експерименти. Иначе кожата после ти става свежа, свежа.
07 Мар 2016, 15:55
Полезна :) Разбира се, трябва да се ползва правилно и разумно.
Има си и здравословни ползи, може да е място за отдих и релакс, а става и за приказки.
07 Мар 2016, 16:26
Момичета, утре по случай празника се организирахме и ще посетим прословутия бар на хотел Sense. Имам питане, достъпа до спато му свободен ли е, ще ми разрешат ли да го разгледам? :)
07 Мар 2016, 16:50
А колко е здравословното време, което се прекарва в сауната, надали можеш да стоиш там 20 минути?
07 Мар 2016, 17:33
Gorica23 написа:Момичета, утре по случай празника се организирахме и ще посетим прословутия бар на хотел Sense. Имам питане, достъпа до спато му свободен ли е, ще ми разрешат ли да го разгледам? :)
Супер план имате :) Когато ходих, с влизането в хотела питах за спато и ме опътиха, без да ме питат дали отсядам там. Така че, си е свободен.
08 Мар 2016, 15:31
Честит празник, Момичета! Да си изкарате чудесно било то на Спа, наСПАни, а може и време за СПАне да не ви остане! Хубаво изкарване! Ние с момичетата решихме да отидем на един маникюр и след това имам запазена маса в
един много готин ресторант, така че ни очаква вечер по женски. За утре се смених да съм втора смяна, надявам се мъниците да не ме ядосват много. :) Шефката приготвила купон и тя.
08 Мар 2016, 16:29
Започва с по 3-4 минути и после се увеличава. Има хора които стоят по час, час и половина, но не от първия път. Освен това, зависи каква точно е температурата вътре, има по-топли и по-малко топли сауни. Отделно се следи за подходяща влажност на въздуха.
08 Мар 2016, 16:39
Сещам се от корейските филми как това е едва ли не анчин да се сближиш с тъста, да отидете на сауна :)
08 Мар 2016, 16:48
Rali_hr написа:Сещам се от корейските филми как това е едва ли не анчин да се сближиш с тъста, да отидете на сауна :)
И ти ли с тея корейски филми, жена ми е луда по въпроса. :)