Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

07 Мар 2016, 14:10

Ох в това хубаво време да ви кажа, представям си моята SPA как е на въздух с много приятелки, вкусен коктейл и много смях. :)) Ако предлагат някъде открито спа бих отишла. :mrgreen:

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

07 Мар 2016, 15:10

Който има проблем с кръвното не е много препоръчително да си прави такива експерименти. Иначе кожата после ти става свежа, свежа.

07 Мар 2016, 15:55

Полезна :) Разбира се, трябва да се ползва правилно и разумно.
Има си и здравословни ползи, може да е място за отдих и релакс, а става и за приказки.

07 Мар 2016, 16:26

Момичета, утре по случай празника се организирахме и ще посетим прословутия бар на хотел Sense. Имам питане, достъпа до спато му свободен ли е, ще ми разрешат ли да го разгледам? :)

07 Мар 2016, 16:50

А колко е здравословното време, което се прекарва в сауната, надали можеш да стоиш там 20 минути?

07 Мар 2016, 17:33

Gorica23 написа:Момичета, утре по случай празника се организирахме и ще посетим прословутия бар на хотел Sense. Имам питане, достъпа до спато му свободен ли е, ще ми разрешат ли да го разгледам? :)

Супер план имате :) Когато ходих, с влизането в хотела питах за спато и ме опътиха, без да ме питат дали отсядам там. Така че, си е свободен.

08 Мар 2016, 15:31

Честит празник, Момичета! Да си изкарате чудесно било то на Спа, наСПАни, а може и време за СПАне да не ви остане! Хубаво изкарване! Ние с момичетата решихме да отидем на един маникюр и след това имам запазена маса в
един много готин ресторант, така че ни очаква вечер по женски. За утре се смених да съм втора смяна, надявам се мъниците да не ме ядосват много. :) Шефката приготвила купон и тя. :mrgreen:

08 Мар 2016, 16:29

Започва с по 3-4 минути и после се увеличава. Има хора които стоят по час, час и половина, но не от първия път. Освен това, зависи каква точно е температурата вътре, има по-топли и по-малко топли сауни. Отделно се следи за подходяща влажност на въздуха.

08 Мар 2016, 16:39

Сещам се от корейските филми как това е едва ли не анчин да се сближиш с тъста, да отидете на сауна :)

08 Мар 2016, 16:48

Rali_hr написа:Сещам се от корейските филми как това е едва ли не анчин да се сближиш с тъста, да отидете на сауна :)

И ти ли с тея корейски филми, жена ми е луда по въпроса. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 78