Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

03 Май 2016, 10:16

Христос Воскресе със закъснение :)! Тези празници, докато се изпълнят всички ритуали и традиции, наистина малко изморяват. Но пък е забавна цялата семейна глъчка!

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

03 Май 2016, 12:21

zagrijena написа:
mix_twix написа:
Gold написа:
Да бе, ще бягат. Аз се чудя къде и аз да намеря такова място, дето "зорлем" да ме подлагат и мен на такива "мъки"- спа процедурки, масажчета. И без да печеля съпруг, пак съм готова, съвсем доброволно, да мина изпитанията :lol:

Абе то да са спа процедури, ама да те метнат в една сауна с 10 потни мъже и да стоиш там 50 минути, страшен кеф. :twisted:

Ако изкараш 50 минути, то после ще ти е все едно дали са 10 мъже, потни ли са е други подробности :lol: .

за някои това си е мечта направо ;)

03 Май 2016, 13:09

Тази мечта да не се превърне в кошмар! :lol: Не съм чувала в сауна да се прави секс или нещо подобно. Сауната достатъчно натоварва организма, че и друга активна дейност заедно с нея мисля, че ще го довърши :lol: .

04 Май 2016, 13:30

Хаха, защо пък за правене на секс мислиш. Мончето сигурно има предвид естетическа наслада, за сетивата :lol: . Около сауната на някой спортен отбор сигурно .. :) Или пък, онзи ден четох статия как когато снимали екшън филми, след цял ден трепане и бой пред камера, звездите задължително минавали с все екипа от дубльори през сауна и релакс. Та на другия ден да са пак свежи, свежи

04 Май 2016, 13:56

Gold написа:Хаха, защо пък за правене на секс мислиш. Мончето сигурно има предвид естетическа наслада, за сетивата :lol: . Около сауната на някой спортен отбор сигурно .. :) Или пък, онзи ден четох статия как когато снимали екшън филми, след цял ден трепане и бой пред камера, звездите задължително минавали с все екипа от дубльори през сауна и релакс. Та на другия ден да са пак свежи, свежи

Да попаднеш в сауна със спортен отбор и аз съм съгласна :lol: . Насладата ще да е от гледката на здрави мъжки тела :wink: . Иначе наистина човек се чувства като прероден след сауната, не се учудвам, че масово се ползва и от спортисти и хора, които имат силна физическа активност.

05 Май 2016, 13:27

Ми те стават здрави и от това, че са на сауна :))) Чистат токсини, подобряват кръвообръщение, от там метаболизъм, горене на мазнини, ала бала...А здравото-здравословно тяло има енергия и ентусиазъм и за спорт. Ох, размечтах се за суна нещо :grin:

05 Май 2016, 15:30

Ами хайде, празници са, свободно време бол! :lol: Няма какво да се пристискваме и помайваме!

05 Май 2016, 17:55

Аз така и не успях да спечеля нищо преди от онези игрите, ама продължавам да си дебна за нови :). За сега няма, но ако има Георги-вци и Герганки- това ще им е интересно https://web.facebook.com/58020778868967 ... =3&theater за тях утре има 20% отстъпки

09 Май 2016, 10:47

Neven498 написа:Аз така и не успях да спечеля нищо преди от онези игрите, ама продължавам да си дебна за нови :). За сега няма, но ако има Георги-вци и Герганки- това ще им е интересно https://web.facebook.com/58020778868967 ... =3&theater за тях утре има 20% отстъпки

Само за шести ли е тази отстъпка, или пак е за месеца?

09 Май 2016, 11:05

Вярно, толкова празници се понасъбраха тези дни. Признавайте бързо,кой се е облажил я със сауна, я с нещо подобно :))
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 78