Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
30 Авг 2016, 13:34
Да оставят малко и за предстоящите празнични дни. Идеално време за релакс ;)
30 Авг 2016, 14:02
Leonora написа:Сред толкова релакс, спата, джакузита,.. след уикенда Andrey да не разшири семейството с още един

- нали казва, че като по филмите иска

Това да се чува, какво по-хубаво от увеличение на семейството след подобно изживяване

?
31 Авг 2016, 11:44
ramimni написа:Leonora написа:Сред толкова релакс, спата, джакузита,.. след уикенда Andrey да не разшири семейството с още един

- нали казва, че като по филмите иска

Това да се чува, какво по-хубаво от увеличение на семейството след подобно изживяване

?
Е то тези изживявания е хубаво да са по-честичко, не само когато трябва да се увеличава семейството ;)
31 Авг 2016, 14:40
Зависи от мястото. Ако е само за масаж, обичам сама. Ако е цяло спа с басейн, сауна.. предпочитам с компания за приказки.
31 Авг 2016, 14:50
То приятните изживявания по тези места някой път до толкова те поглъщат, че може и да не се сетиш за "онези", които водят до увеличаване на семейството
31 Авг 2016, 15:07
nefertiti написа:То приятните изживявания по тези места някой път до толкова те поглъщат, че може и да не се сетиш за "онези", които водят до увеличаване на семейството

оо, тях не ги забравяме.
31 Авг 2016, 16:00
nefertiti написа:Зависи от мястото. Ако е само за масаж, обичам сама. Ако е цяло спа с басейн, сауна.. предпочитам с компания за приказки.
На масаж с компания ще е странно, освен ако не си с любимия и после не пренесете отпускането на масажа на друго ниво насаме.
01 Сеп 2016, 13:17
nefertiti написа:То приятните изживявания по тези места някой път до толкова те поглъщат, че може и да не се сетиш за "онези", които водят до увеличаване на семейството

какво има да се сещаш?! ако си в компанията на любимия, то си е цяла прелюдия ;) особено ако обстановката е по-изискана.
02 Сеп 2016, 12:17
Не знам какво стана с джакузито, за което говорите, но като става дума за спа в следработното време, тези дни с празниците, всички ще имаме бая следработно време. Дали ще е спа, дали ще е масаж или някъде на басейн, но определено би ми било добре дошло!
02 Сеп 2016, 13:38
Май стана хладничко вече за мори и басейн и един масаж или сауна не бих отказала и аз

.