Gang написа:Здравейте, Др. Еров... Реших да се допитам най-накрая до специалист... Никога не съм предполагал че ще имам проблеми с ерекцията и то на 25 години, но ето на... Всичко започна преди около година времето когато тръгнах с новата ми приятелка... в началото всичко беше наред, но с течение на времето ерекцията ми започна да намалява ... първоначално сутрешната почти изчезна, а си спомням, че преди след като стана рано сутрин трябваше да чакам няколко минути за да ми спадне и да съм в състояние да отида до тоалетна... Мириса на урината също се промени за известно време стана остра и странна... след това отново се оправи или поне сега не усещам разлика ... Но проблемите с ерекцията си продължават става ми все по трудно и спада доста бързо... Усещам и някакъв много странен дискомфорт ниско долу от бельо носене на колани и тем подобни ... Преди време приятелката ми имаше цистит или нещо от сорта... възможно ли е да се е прехвърлило на мен? Какво мога да направя и на какво заболяване отговарят симптомите ми
За да се изключи при вас заболяване на пикочо- половата система, трябва да се извършват изследвания - стерилна урина, за хламидия и изследвания на еякулат. Ако тези изследвания са добре като показатели, ще търсим други причини, но на първо време това е наложително.