Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Търся добър секс стимулант

25 Юни 2015, 15:05

Тая виагра ще е ползезна за феи на любовта, хаха :) А дали въпросното хапче не може да се пие на половинки?

25 Юни 2015, 15:33

Леле... положението не е на добре, щом и жените тръгнаха да търсят стимуланти, както и мъжете на по 22 години, накъде отива света и младото поколение :shock:

25 Юни 2015, 15:43

Mr.Eko написа:Леле... положението не е на добре, щом и жените тръгнаха да търсят стимуланти, както и мъжете на по 22 години, накъде отива света и младото поколение :shock:

Айде айде, ако не става , защо да не се потърсят сексуални стимуланти, голяма работа, не се прави на ни лук ял, ни лук мирисал, че не се знае дали ти няма да имаш нужда от стимуланти в едни момент и тогава друга песен ще запееш. :!:

25 Юни 2015, 16:13

Мъжът ти не може ли да ти свърши работа, хахах ;)) Обясни му, че и той е редно от време на време да подема инициативата за такива неща, не може само единия да ги върши тея неща, а другия да стои и да чака на готово.

25 Юни 2015, 16:48

Гледай ти до къде стигнаха жените, не ви ли вършат работа мъжете ви ами сте тръгнали да търсите секс стимулатори и какво ли не?

25 Юни 2015, 17:09

най-добрият секс стимулант е да си намериш един любовник, след като мъжът ти не може да ти повдигне либидото :)

25 Юни 2015, 20:30

Да ви кажа аз също страдам от понижено либидо, единственото, което може да ме изкара от това е ако мъжът ми поеме инициативата, тогава на бързо се възбуждам. Защо не поговориш с него? Иначе за тази виагра не съм много сигурна, нещо билково може би има.. :roll:

29 Юни 2015, 15:40

Набелгни на храните с високо съдържение на цинк те могат да ти помогнат да повдигнеш либидото, яйца, морски дарове и т.н. :)

01 Юли 2015, 14:12

Помоли да те предразполагат, а не от вратата за краката, мисля че това е в основата на добрите отношения между хората :idea:

01 Юли 2015, 16:23

николаев написа:Помоли да те предразполагат, а не от вратата за краката, мисля че това е в основата на добрите отношения между хората :idea:

Имам познати, които така правят от вратата ѝ вика приготвяй се.. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14