Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Смехът - начин за разтоварване

12 Юли 2016, 16:37

Leonora написа:Lollipop И къде са тези толкова сериозни хора? Не знам какъв човек трябва да си, че да няма повод да се засмееш или поне усмихнеш няколко пъти на ден, ако ще и заради забавна мисъл.

Казват, че най-щастливите хора се усмихват като децата, по сто пъти на дне :) Замисляте ли се ние колко рядко се усмихваме и се смеем, далеч сме от навиците на дечиацта :)

12 Юли 2016, 17:15

Когато съм спокойна и нищо не ме тревожи, се усмихвам повече. Но когато съм угрижена, не се сещам да се усмихна. Сигурно всеки е така.

18 Юли 2016, 10:30

То усмихването си е инстинкт, не е "ако ни остане време", "ако се сетим".

18 Юли 2016, 11:49

Все пак човек трябва да е в нужното настроение и състояние, за да се смее. Не винаги можеш да извикаш усмивката или смеха, често са спонтанни и доброто разположение на духа е предпоставка да се появят и те.

18 Юли 2016, 14:08

Leonora написа:То усмихването си е инстинкт, не е "ако ни остане време", "ако се сетим".

Съгласна съм, толкова сериозни сме станали. Разбира се трябва да имаш настроение, но пък всеки ден да нямаш такова и това не е нормално!

18 Юли 2016, 16:55

СЕщате ли се за онзи безсмислен смях, от който дори не можеш да се спреш да се смееш и чак губиш сили? От кога не сте го усещали? :)

Re: Зодии и вицове - кой по какво си пада

19 Юли 2016, 14:43

За рибите съм съгласна, често се изказват нееднозначно :smile: . Някой път да се чудиш какво искат да кажат, подиграват ли се или се шегуват. Трябва много добре да ги познаваш, за да разбереш разликата.

Re: Зодии и вицове - кой по какво си пада

20 Юли 2016, 11:23

mangusta написа:За рибите съм съгласна, често се изказват нееднозначно :smile: . Някой път да се чудиш какво искат да кажат, подиграват ли се или се шегуват. Трябва много добре да ги познаваш, за да разбереш разликата.

Не знам, аз лично не вярвам особено в силата на зодиите, но някои неща ми се виждат преувеличени.

21 Юли 2016, 14:57

Той сред най-катарзисните :lol: :lol: :lol:

21 Юли 2016, 16:04

Pipilota написа:СЕщате ли се за онзи безсмислен смях, от който дори не можеш да се спреш да се смееш и чак губиш сили? От кога не сте го усещали? :)

Мисля, че от много време, а е толкова хубав! Направо те оставя без сили! Сякаш това го виждам само в дъщеря ми и за съжаление все по-рядко и при нея се появява :(
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21