Подходящ крем за много суха кожа - очаквам препоръките ви

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: SOS за много суха кожа ...

Мнениеот qproin » 18 Ное 2011, 14:07

сиско написа:
qproin написа:
EArnautska написа:И моята кожа е много суха и с атопичен дерматит, но с козметиката на La Roche успявам да се справя с проблема ;)

И аз съм доволна от тях, ползвах ги за детето ми с атопичен дерматит и се оправи.

и аз ще пробвам детето, щом се справя с атопичния дерматит

Дано да подейства и при вас, аз съм доволна- ползвам и термалната вода от същата серия.
qproin

Мнениеот tweety » 18 Ное 2011, 16:47

А какво ще кажете за Ивостин липидиа?
tweety

Мнениеот сиско » 18 Ное 2011, 20:42

не са ми го препоръчвали и не съм го използвала
сиско

Мнениеот daniela » 10 Дек 2011, 17:06

Аз ползвам крема за суха кожа нахткерцен на д-р Тайс. От няколко месеца го използвам и съм страшно съм доволна, вече не ми се лющи, което наистина ме побъркваше!Препоръчвам ви го...http://apteka.framar.bg/30021928/%D0%BD ... z1g8iLQIPu
daniela

Мнениеот Изабел » 10 Дек 2011, 18:18

Аз ползвам кремовете на Нукс на които пише за много суха кожа-very dry skin.
Трябва да уточниш възрастовия диапазон в който си, и момичетата ще ти предложат крем.
До сега не съм попадала на по- подходящи за суха кожа.
Carpe diem!
Аватар
Изабел

Мнениеот eleonora » 02 Апр 2012, 16:17

Няколко съвета за суха кожа:
1.Тоалетното мляко, което се използва трябва да е на мазна основа, а тонизиращия лосион в никакъв случай не трябва да съдържа алкохол.
2. Задължително е използването на дневен и нощен крем, които да подхранят и хидратират кожата на лицето.
3. Подхранващите маски също не са за подценяване.
4. Когато се мие лицето, водата по него трябва да се подсуши с мека кърпа, а не да се оставя да изсъхне.
5. Да се избягват продукти, които съдържат алкохол.
6. Продуктите на водна основа допълнително изсушават кожата, вместо да я хидратират.
eleonora

Мнениеот rony_80 » 03 Апр 2012, 09:32

Козметиката на Авен е разкошна в това отношение - има специално разработена серия за суха кожа, която включва цялостна грижа за тялото. Не използвам обикновени сапуни, защото страшно много изсушават кожата, но сапуна на Авен с колд крем е просто уникален. Има и почистващ гел, който не съдържа сапун и е подходящ дори за бебета. Балсама за тяло е единствения, който успява да омекоти кожата ми и да я запази свежа до следващото нанасяне. Скъпички са, но цената е оправдана, защото качеството на всички продукти е на много високо ниво. Всички съдържат термална вода, която успокоява кожата и запазва нейната мекота. Препоръчвам ви ги, защото съм ги използвала и ефекта е гарантиран. Пробвайте първо с един продукт и сами ще се уверите в резултата:) Грижете се добре за кожата си и тя със сигурност ще ви се отблагодари!
rony_80

Мнениеот elito86 » 19 Фев 2013, 10:39

Невероятен продукт,но доста скъп.
elito86

Овлажнител или лосион за тяло?

Мнениеот mamina » 28 Окт 2016, 14:07

Използвате ли овлажнители за тяло? Суха ми е кожата, но винаги съм ползвала лосиони и кремове. Кога е нужно да се ползва овлажнител и колко често? Има ли някакво предимство пред хидратиращите лосиони или да продължа да си ги ползвам тях и да не сменям вида козметика, от която засега съм доволна?
mamina

Re: Овлажнител или лосион за тяло?

Мнениеот rabotnata pchela » 28 Окт 2016, 14:26

Винаги съм мислила, че двете неща означават едно и също. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика