В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с психология, психиатрия и сексология, да споделяте мнения и да получите съвет.
26 Яну 2015, 13:38
Зависи от много неща, дали ще ми мине стреса, обикновено причините са в някои хора, от които не мога да се отърва, те ме стресират, самия стрес не ме стресира толкова, колкото хората го правят.
26 Яну 2015, 17:53
Когато се ядосам много - хващам и заминавам някъде. Не го мисля много много
28 Яну 2015, 17:00
Много обичам да си вземам вана

Това ми действа най-добре и най-разтоварващо!
28 Мар 2016, 11:18
Не е лесно ежедневно да минават толкова хора през кабинета ти, трябва да си много спокоен като характер и да изтърпяваш глупостите на едни, оплакванията на други. Стресова професия си е, все гледаш да не сгрешиш нещо, става дума за човешки живот, а не за плод и зеленчук.
23 Фев 2017, 11:25
Човек трябва да се опита да бъде малко по-спокоен и малко по-лежарен, ама като не става, това е , че ако успеем да се научим да не се пренавиваме за нещо, за да не се разочароваме после е друго.
28 Фев 2017, 14:40
Само като усетя топлото слънце и събуждащата се природа, и ми става едно драго, приятно и спокойно

. Навън сред природата много бързо ми изчезва всякакъв стрес.
07 Мар 2017, 15:08
Аз се справям с преспиване, като почина и осмисля на ново ситуацията вече ми се вижда и по-различна и тогава вече сякаш не се и стресирам толкова.

За щастие досега моменти, в които да съм под постоянен стрес не съм имала.
07 Мар 2017, 15:36
Справям се със стреса като променя нещо във външния си вид - това ми действа моментално на настроението и се чувствам заредена положително.

Някоя процедура подобряване на кожата на лицето или оформяне на тялото веднага ми се отразява супер добре. Ние жените не трябва да се лишаваме от тези удоволствия - животът е кратък, трябва да се чувстваме красиви и желани.
07 Мар 2017, 16:05
Yarost написа:Справям се със стреса като променя нещо във външния си вид - това ми действа моментално на настроението и се чувствам заредена положително.

Някоя процедура подобряване на кожата на лицето или оформяне на тялото веднага ми се отразява супер добре. Ние жените не трябва да се лишаваме от тези удоволствия - животът е кратък, трябва да се чувстваме красиви и желани.

Само не, ако стресът е породен от липсата на пари, че тогава няколко процедури и един пазар, могат да ме стресират в пъти повече.