Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Какъв хладилник с фризер да избера

10 Апр 2014, 12:32

Дойде време да се отърва от стария хладилник, но се чудя към какъв да се насоча!? За какви характеристики да чета? Единственото ми изискване е да има по-голям фризер! :)

Re: Какъв хладилник с фризер да избера

10 Апр 2014, 12:38

Зависи как си с паричките.. има магазини за техника, в които се предлага като преоценена стока, аз лично много ги обичам :lol: :lol: има хладилници, перални много и различни видове техника с малки драскотини, например, заради това цената е смъкната супер много, а са на добри марки, съответно и качество!!! ;)

05 Дек 2014, 15:48

MGB написа:Зависи как си с паричките.. има магазини за техника, в които се предлага като преоценена стока, аз лично много ги обичам :lol: :lol: има хладилници, перални много и различни видове техника с малки драскотини, например, заради това цената е смъкната супер много, а са на добри марки, съответно и качество!!! ;)

Да обаче тези магазинчета нямат гаранция и става вече по-сложно, защото със скъпата техника си мисля, че е по-добре да имаш гаранция, а дори за хладилници дават по 5г. гаранция, по-добре от магазин :)

13 Дек 2014, 11:45

Съгласна съм с предходното мнение, а има и доста добри еко оферти, както и такива за изплащане, ако нямаш възможност да ги дадеш всички накуп. Скоро не ми се е налагало да търся бяла техника, но в големите вериги със сигурност ще получиш добра консултация, така че огледай първо в нета, а след това пообиколи да видиш кой какво ще ти каже :!: :)

16 Дек 2014, 11:58

Аз имам много хубав хладилник, миналата година го взех, един Самсунг от онези с диспенсърите за вода дори, много готино :)

16 Дек 2014, 12:34

Ваня Стойчева написа:Аз имам много хубав хладилник, миналата година го взех, един Самсунг от онези с диспенсърите за вода дори, много готино :)

Много ги харесвам, но много скъпички обаче си мечтая за такъв и аз :)))

19 Дек 2014, 17:11

за такива неща пари не се пестят, трябва да е много готин и според мен е добре фризера да е отдолу :))

19 Дек 2014, 18:08

Elica написа:за такива неща пари не се пестят, трябва да е много готин и според мен е добре фризера да е отдолу :))

Да и аз така повече харесвам, хладилника се отваря по-често и няма нужда да се навеждаш постоянно :mrgreen:

21 Дек 2014, 10:46

Kremiliya написа:
Elica написа:за такива неща пари не се пестят, трябва да е много готин и според мен е добре фризера да е отдолу :))

Да и аз така повече харесвам, хладилника се отваря по-често и няма нужда да се навеждаш постоянно :mrgreen:

Това пък изобщо не ми е дошло на ум, има логика! :)

29 Дек 2014, 16:17

Kaya написа:
Kremiliya написа:

Това пък изобщо не ми е дошло на ум, има логика! :)

А и децата така не ровят в хладилника, има си причина за всичко :lol: :lol: :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2