Как се държите в колата на гаджето си? :)

Как се държите в колата на гаджето си? :)

Мнениеот Мия Георгиева » 10 Апр 2014, 13:53

Здравейте, дами.

Направи ми впечатление, че когато отиваме нанякъде с приятеля ми, от голямо значение за доброто изкарване е да не започнем да се караме още в колата. Затова опитахме да си измислим свои правила за поведение. Относно музиката, скоростта, забележките и прочее. Но определено ми е трудно да не скачам на спирачката и да не изтръпвам при всеки завой. Не знам на какво се дължи. Имам му доверие, но понякога най-дребната реплика води до Война на световете. Само на мен ли ми е толкова сложно да се отпусна в колата на гаджето и просто да се насладя на пътешествието?
Мия Георгиева

Re: Как се държите в колата на гаджето си? :)

Мнениеот Lyomi » 10 Апр 2014, 15:14

Не разбрах, когато той шофира ли имаш притеснения или когато ти си зад волана? :roll:
Lyomi

Мнениеот djudjanka » 10 Апр 2014, 15:17

Как така да не "скачаш" на спирачката, ти ли караш или той? Ако е той просто му обясни, че искаш да кара бавно и те е страх по принцип, не че му нямаш доверие. Ако караш ти просто си карай както на теб ти е комфортно. Колкото до караниците, те могат навсякъде да се случат, не само в колата или по време на пътуване, според мен самия факт, че отивате на ваканция трябва да е достатъчен, за да сте радостни и да не мислите за кавги. Ако все пак се случи, е добре да поговорите спокойно, ако трябва отбийте от пътя, и поне единия да отстъпи и бързо да се сдобрите.
Аватар
djudjanka

Мнениеот penny » 14 Апр 2014, 11:21

Имах подобен проблем, когато се запознахме с гаджето ми, вече мой съпруг, след катастрофа изпадах в паника, когато тръгнеше колата, но не можех и да стоя в нея и при изгасен двигател, тъй като си мислих, че ще тръгне всеки момент. Та, мисля, че е психологически момент и двамата трябва да преодолеете себе си по някакъв начин, за да не си правите забележки!
penny

Назад към Приказки по женски