Правила на форума
Добави отговор

Re: Редно ли е жената да предложи брак?

19 Окт 2016, 11:02

Който и да предложи, трябва да знае, че стреса е неизменна част от брака. :)

19 Окт 2016, 11:23

Lisandra написа:Който и да предложи, трябва да знае, че стреса е неизменна част от брака. :)

Дано в брака е по-малко стреса, че навън и в другите сфери и взаимоотношения е достатъчен :smile: . Вкъщи човек трябва да намира спокойствие, уют и опора, а не да е все на тръни.

19 Окт 2016, 11:24

Защо не? Дони и Нети са живият пример. Нети предложи на Дони и то публично. :wink:

19 Окт 2016, 12:18

dafinka написа:Защо не? Дони и Нети са живият пример. Нети предложи на Дони и то публично. :wink:

Е то си беше голям срам това и доста неподходящо бих казала. :roll: Такива моменти трябва да бъдат интимни, а не цирк.

20 Окт 2016, 11:47

gabinka_80 написа:
dafinka написа:Защо не? Дони и Нети са живият пример. Нети предложи на Дони и то публично. :wink:

Е то си беше голям срам това и доста неподходящо бих казала. :roll: Такива моменти трябва да бъдат интимни, а не цирк.

Те го направиха заради цирка. Според мен, той си беше наясно, само го играеше на изненадан. :)

15 Ное 2016, 13:18

Защо да е цирк? Искаш да направиш всички съпричастни с твоето щастие, пък който не се чувства съпричастен, да не участва и да не го касае. Със сигурност няма да го забравят такъв момент мъжът и жената, особено той, защото не е предложил по традиция.

15 Ное 2016, 14:55

lussy написа:Защо да е цирк? Искаш да направиш всички съпричастни с твоето щастие, пък който не се чувства съпричастен, да не участва и да не го касае. Със сигурност няма да го забравят такъв момент мъжът и жената, особено той, защото не е предложил по традиция.

A как аз като зрител мога да не бъде съпричастна, след като неме интересува. Нети не ми звъня да ме пита, дали искам да гледам. :lol:

16 Ное 2016, 10:54

Хахаха, ама те на живо ли са предавали... Не беше ли му предложила на някакво представление и мълвата се разнесе? :lol:

16 Ное 2016, 11:12

До колкото помня на някаква церемония за връчването на Аскери беше, ако не се лъжа.

17 Ное 2016, 17:30

miron написа:До колкото помня на някаква церемония за връчването на Аскери беше, ако не се лъжа.

Така беше , на живо пред публика. Нямаше отказване там, може би са се наговорили предварително, не знам, но определено беше много грандиозно. Нети определено разби клишето за предлагане на брак.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10