Слагане на изкуствен маникюр вкъщи?!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Слагане на изкуствен маникюр вкъщи?!

Мнениеот penny » 29 Юли 2015, 16:13

S_Milenska написа:
penny написа:
Kaya написа:Аз не мога да си обясня, при наличието на толкова много козметики в момента за здравето на ноктите, защо трябва да се слагат пластмасови нокти, просто е смешно!

Е, за някакъв по-специален повод бих си сложила, ако нямам възможността за ноктопластика или гел удължители :idea:

Все пак един гел лак струва 20 лева. Ако си на 16 години и стоиш по цял ден у вас да си лепиш нокти може, но аз съм работеща жена и нямам време за това.

Абе, жена, чети преди да се дръвчиш, това казвам и аз, като нямам пари за гел лак или ноктопластика, апък искам нокти ще си купя изкуствени за 5 лева и ще си реша проблема!
penny

Мнениеот Mon_ton » 29 Юли 2015, 16:43

Голям спор, но и аз предпочитам гел лак, смешни са лепящите се нокти и грозни!
Аватар
Mon_ton

Мнениеот S_Milenska » 29 Юли 2015, 16:45

penny написа:
S_Milenska написа:
penny написа:Е, за някакъв по-специален повод бих си сложила, ако нямам възможността за ноктопластика или гел удължители :idea:

Все пак един гел лак струва 20 лева. Ако си на 16 години и стоиш по цял ден у вас да си лепиш нокти може, но аз съм работеща жена и нямам време за това.

Абе, жена, чети преди да се дръвчиш, това казвам и аз, като нямам пари за гел лак или ноктопластика, апък искам нокти ще си купя изкуствени за 5 лева и ще си реша проблема!

Разбирам, но това не го прави по-малко смешно или грозно. Все пак 20лева сигурно ги даваш за цигари и ще си лепиш ноктите. Мислиш ли, че някой мъж ще те погледне сериозно с пластмасови нокти?! :shock:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот LEILA » 30 Юли 2015, 10:55

Между другото, няма голяма разлика от пластмасовите нокти до ноктопластиката, стига да е нанесен добре лакът, то стои по един и същ начин, разбира се може да стои и еднакво зле :mrgreen:
LEILA

Предишна

Назад към Козметика и грим