Слагане на изкуствен маникюр вкъщи?!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Слагане на изкуствен маникюр вкъщи?!

Мнениеот franky » 15 Апр 2014, 11:49

След раждането не мога да пусна грам нокът, постоянно се цепят, лющят, чупят, ако не са изрязани до дъно! Упорито отказвам да дам 50 – 60 лева за ноктопластика и реших да си реша проблема сама, вкъщи, като изкуствения маникюр ми се вижда най-добрата опция! :!: :roll:

Преди години съм си слагала изкуствен маникюр, но не помня на коя фирма е било, сега видях някакъв американски за 10 лева – 100 броя нокти в комплект! :idea: Страхувам се да не попадна на някакви ментета, които вместо лепило за нокти да има в опаковката обикновено секундно и т.н. :shock: :shock:

Затова реших да питам и да и тук дали някоя от вас използва изкуствен маникюр :? , който се поставя вкъщи, за да ми препоръча марка!
franky

Re: Слагане на изкуствен маникюр вкъщи?!

Мнениеот MGB » 15 Апр 2014, 11:55

Не смятам, че това е най-доброто решение! Можеш да си навлечеш големи неприятности, ако не хване добре лепилото, например по целия нокът, ако остане балонче и се задържи влага може да хванеш гъбички, апък това не е шега работа! Същото се отнася и за ноктопластиката, по-добре да си ходиш без нокти ;) :P
MGB

Мнениеот Pipilota » 04 Дек 2014, 11:50

Мислих, че отдавна е минала модата на изкуствените нокти! А за лепилото може да сте сигурни, че ще е обикновено секундно :mrgreen: :P :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот maminka » 08 Дек 2014, 00:56

каква му е философията, то всеки действа на принципа проба-грешка, иначе по-добре си купи от тези лепила, който са си за изкуствен маникюр, апък ако си решила да продължиш да нямаш нокти, може и със секундното лепило да рискуваш!
maminka

Мнениеот rabotnata pchela » 08 Дек 2014, 10:42

maminka написа:каква му е философията, то всеки действа на принципа проба-грешка, иначе по-добре си купи от тези лепила, който са си за изкуствен маникюр, апък ако си решила да продължиш да нямаш нокти, може и със секундното лепило да рискуваш!

Аз си мисля, че точно пък тея пакетчета, които продават са си точно вътре със секундно лепило :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Pipilota » 29 Юли 2015, 05:55

Така или иначе е толкова грозно, че по-добре да не се ползва! А вече видях, че продават и готови лакирани нокти! :shock:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Lollipop » 29 Юли 2015, 06:03

Не мисля, че има марка за изкуствени нокти, всичко е от Китай братче! ;) Евентуално, ако се продават в някоя аптека или гледаш цената и избираш по-високата.
Аватар
Lollipop

Мнениеот Kaya » 29 Юли 2015, 06:58

Аз не мога да си обясня, при наличието на толкова много козметики в момента за здравето на ноктите, защо трябва да се слагат пластмасови нокти, просто е смешно!
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот penny » 29 Юли 2015, 10:12

Kaya написа:Аз не мога да си обясня, при наличието на толкова много козметики в момента за здравето на ноктите, защо трябва да се слагат пластмасови нокти, просто е смешно!

Е, за някакъв по-специален повод бих си сложила, ако нямам възможността за ноктопластика или гел удължители :idea:
penny

Мнениеот S_Milenska » 29 Юли 2015, 11:26

penny написа:
Kaya написа:Аз не мога да си обясня, при наличието на толкова много козметики в момента за здравето на ноктите, защо трябва да се слагат пластмасови нокти, просто е смешно!

Е, за някакъв по-специален повод бих си сложила, ако нямам възможността за ноктопластика или гел удължители :idea:

Все пак един гел лак струва 20 лева. Ако си на 16 години и стоиш по цял ден у вас да си лепиш нокти може, но аз съм работеща жена и нямам време за това.
Аватар
S_Milenska

Следваща

Назад към Козметика и грим