Сложих темата тук, понеже е по-скоро за забавление, от колкото да се тюхкаме - ама как така... Така или иначе не може да се направи кой знае колко!
Далеч съм от момента, в който децата ми ще тръгнат на училище, но вчера бях потресена (сега вече ми е смешно

), когато отидох на гости на моя приятелка! Заговорихме се за училището и децата, тя има две отрочета - едното във втори, другото в четвърти клас!
Разказа ми за безумията в учебниците, по които трябва да учат децата й, но в крайна сметка се оказва, че повече затъпяват, от колкото да научават нещо полезно!
Успокоявах я с това, че след време ще свикне с тъпизмите, но след като ме запозна с няколко песнички и стихотворения ми идваше да потъна в земята от срам!

В крайна сметка тези безумия съществуват в българските учебници, по които трябва да учат децата ни и на базата на тези знания да имат високи дипломи, за да могат един ден да постъпят в добър университет, например!
Предполагам, че повечето сте чували песничката, в която Лиска искала да стане миска, а Вълчо трябвало да плати, за да се случи това

Е, по-късно като се сетя пак ще напиша някои от бисерите на безумните български учебници, до тогава споделяйте на воля