Kremiliya написа:за мен е нещо напълно нормално да се правят такива снимки, разбира се на ми харесват изпънатите потници надолу, при положение че имам и дъщеря още по-малко ми се нравят такъв тип снимки.

Kremiliya написа:за мен е нещо напълно нормално да се правят такива снимки, разбира се на ми харесват изпънатите потници надолу, при положение че имам и дъщеря още по-малко ми се нравят такъв тип снимки.
Pipilota написа:На мен също ми е противно да видя разголени мъже! Тази показност и сваляне със сексуалност вече не е запазена марка само за жените, мъжете успешно влизат в образа на мъжки коври.
BeenieGal написа:Pipilota написа:На мен също ми е противно да видя разголени мъже! Тази показност и сваляне със сексуалност вече не е запазена марка само за жените, мъжете успешно влизат в образа на мъжки коври.
Хахаххахаха колко правилно казано, а да, гнусно е да видиш някакъв загорял мъжага как си прави селфи в огледалото, още като видя такива профилни снимки и им давам ънфренд
Lili_pili написа:Аз много обичам да ес снимам както съм казвала и преди, но не си правя абсурдни снимки, обаче от морето ако не сиудариш 20-40 селфита то от къде тогава?
lini_leni написа:Lili_pili написа:Аз много обичам да ес снимам както съм казвала и преди, но не си правя абсурдни снимки, обаче от морето ако не сиудариш 20-40 селфита то от къде тогава?
То пак от море до море има разлика, а също и зависи колко време си бил там, само не разбирам къде след това съхраняват всичките тези снимки?
Pacienti написа:Живеем във времето на селфитата, много ми е смешно като почнат да снимат какво и къде хапват, публикуването на такива снимки крещи - вижте ме къде съм, завиждайте.
Pipilota написа:Pacienti написа:Живеем във времето на селфитата, много ми е смешно като почнат да снимат какво и къде хапват, публикуването на такива снимки крещи - вижте ме къде съм, завиждайте.
И аз публикувам снимки на яденето ми и ми харесва.Правя го разбира се рядко, ако е нещо специално, а не за спорта. Но има доста, които наистина нахалстват. Но на мен най-противни са ми селфита на жените които се снимат само от врата надолу и полазват я гърди я г*з.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта