Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
Правила на форума
Добави отговор

Re: Ползвате ли пелени за многократна употреба?

22 Дек 2014, 16:22

Явно не са чак толкова убедителни привържениците аз наистина съм любопитна за хигиената, перете на ръка или хвърляте нааканото с лигавниците на едно? :shock:

22 Дек 2014, 16:45

Kremiliya написа:Явно не са чак толкова убедителни привържениците аз наистина съм любопитна за хигиената, перете на ръка или хвърляте нааканото с лигавниците на едно? :shock:

Майка ти така ли е правила на времето? Сигурно ги перат всеки път, оставят бебето и под чешмата ;)

28 Май 2015, 14:17

Не разбирам защо след няма и 20 години, откакто се използват памперси, трябва да се връщаме назад към гадните пелени :?: :!:

28 Май 2015, 14:34

Bambaa написа:Не разбирам защо след няма и 20 години, откакто се използват памперси, трябва да се връщаме назад към гадните пелени :?: :!:

Защото са по-екологични разбира се.

04 Юни 2015, 08:15

Това пране не ми се връзва хич.., признавам си. Не ми харесва, че се замърсява толкова природата, но да се перат пелени вече ми идва в повече.

28 Май 2019, 10:45

Аз - не. Четох за ЕБХ, но така и не намерих в себе си достатъчна мотивация да започна. Струва ми се доста трудоемко.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2