Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
22 Дек 2014, 16:22
Явно не са чак толкова убедителни привържениците аз наистина съм любопитна за хигиената, перете на ръка или хвърляте нааканото с лигавниците на едно?
22 Дек 2014, 16:45
Kremiliya написа:Явно не са чак толкова убедителни привържениците аз наистина съм любопитна за хигиената, перете на ръка или хвърляте нааканото с лигавниците на едно?

Майка ти така ли е правила на времето? Сигурно ги перат всеки път, оставят бебето и под чешмата
28 Май 2015, 14:17
Не разбирам защо след няма и 20 години, откакто се използват памперси, трябва да се връщаме назад към гадните пелени
28 Май 2015, 14:34
Bambaa написа:Не разбирам защо след няма и 20 години, откакто се използват памперси, трябва да се връщаме назад към гадните пелени

Защото са по-екологични разбира се.
04 Юни 2015, 08:15
Това пране не ми се връзва хич.., признавам си. Не ми харесва, че се замърсява толкова природата, но да се перат пелени вече ми идва в повече.
28 Май 2019, 10:45
Аз - не. Четох за ЕБХ, но така и не намерих в себе си достатъчна мотивация да започна. Струва ми се доста трудоемко.