Как се използват различните четки за грим?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Как се използват различните четки за грим?

Мнениеот Rali_hr » 27 Окт 2015, 14:23

Kaya написа:Аз ли съм останала единствената, която използва онова с дунапренчето, даже не знам как се нарича. :roll:

И аз не знам, но скоро ходих на професионален гримьор и наистина с четки става по-готино но основата за грм е голяма работа ;)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Alexandrina » 27 Окт 2015, 15:06

аз съм доста невежа в това отношение. въобще нямам представа кои четки за какво са. а толкова много ми се иска да овладея тънкостите на грима.
Alexandrina

Мнениеот annydance » 27 Окт 2015, 17:14

Alexandrina написа:аз съм доста невежа в това отношение. въобще нямам представа кои четки за какво са. а толкова много ми се иска да овладея тънкостите на грима.

Скоро ми попаднаха едни курсове за грим на доста прилични цени, смятам, че всяка жена, която има влечение към това е редно да мине такъв, да, няма да получи максималното, но за обща култура... има и доста влогърки, които ако се занимаят с това много от дамите ще са им безкрайно благодарни, убедена съм!
annydance

Мнениеот MerryPop » 28 Окт 2015, 11:53

annydance написа:
Alexandrina написа:аз съм доста невежа в това отношение. въобще нямам представа кои четки за какво са. а толкова много ми се иска да овладея тънкостите на грима.

Скоро ми попаднаха едни курсове за грим на доста прилични цени, смятам, че всяка жена, която има влечение към това е редно да мине такъв, да, няма да получи максималното, но за обща култура... има и доста влогърки, които ако се занимаят с това много от дамите ще са им безкрайно благодарни, убедена съм!

Това се казва суета... леле... не знаех жените, че са стигнали чак до там!
MerryPop

Предишна

Назад към Козметика и грим