Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
29 Яну 2015, 17:13
Мъжът ми винаги е искал да има момче, не знам защо, може би заради близостта, която предполагаше, че ще имат. истината се оказа друга, сега е по-близък с дъщеря ни, отколкото със сина ни
29 Яну 2015, 17:55
Да, вярно е, баща ми винаги е искал да има момче, а има 2 момичета, е нека му сега. Так аи не се примири с този факт !
14 Авг 2015, 10:08
Различно е, аз искам от всичко по много, не ми пречи момче ли е момиче ли е, еднакво ще ми е отношението. Засега имам син, но работим по въпроса и за момичето вече!
14 Авг 2015, 10:33
Аз съм бъдещ баща на бъдещо момиче и се кефя, е да няма да мога да ходя да ритам топка с нея, макар че защо да не?

) Могат да се правят доста неща с момичетата, дори с момчетата избора е по-ограничен сякаш.
18 Авг 2015, 11:22
Не е нормално да искаш и признаваш само единия пол, имам един познат, който толкова държеше на момче, че ако се беше родило момиче мисля, че нямаше да го погледне
20 Авг 2015, 15:42
Ваня Стойчева написа:Мъжът ми винаги е искал да има момче, не знам защо, може би заради близостта, която предполагаше, че ще имат. истината се оказа друга, сега е по-близък с дъщеря ни, отколкото със сина ни

Сякаш в един момент все така се превъртат нещата, не е лошо, но е добре да има цялостна близост в семейството, а това е рядкост.
02 Сеп 2015, 12:33
Мъжът ми много се радва на дъщеря ни, гледа я толкова много, угажда ѝ. Не знам как би се държал ако имахме момче, може би по същия начин, никога не ми е казвал предпочитам единия или другия пол, каквото - такова, да е живо и здраво детето!
08 Сеп 2015, 16:37
silver933 написа:Различно е, аз искам от всичко по много, не ми пречи момче ли е момиче ли е, еднакво ще ми е отношението. Засега имам син, но работим по въпроса и за момичето вече!

Хайде работете по-усърдно, че да кажеш после каква е разликата.

моят баща все момче искаше, а ей го с две дъщери е сега.
09 Сеп 2015, 09:43
И момче и момиче имам не мога да кажа, че има някакви предпочитания мъжа ми. Със сина ми дори не се арзбират толкова лесно, както се разбира с дъщеря ми, така че май предпочитанията нямат общо с истината.
15 Сеп 2015, 10:29
Nightmare написа:Не е нормално да искаш и признаваш само единия пол, имам един познат, който толкова държеше на момче, че ако се беше родило момиче мисля, че нямаше да го погледне

Е, чак пък! Макар че, да друго си е да знаем, че сме направили пенис!