Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Вярно ли е, че всеки баща иска да има момче?

15 Сеп 2015, 15:01

Важното е детето да си расте живо и здраво, а дали е момче или момиче няма значение, то по тая логика всяка жена трябва да иска да има момиче..

15 Сеп 2015, 15:46

Kremiliya написа:Важното е детето да си расте живо и здраво, а дали е момче или момиче няма значение, то по тая логика всяка жена трябва да иска да има момиче..

А в крайна сметка какво се оказва, момчетата са по-привързани към мама, а момичетата към татко, без значение кой какво е искал :idea:

16 Сеп 2015, 11:51

Сигурна съм, че най-голямо значение има отношението на бащата към децата за да се покаже привързаност! Няма значение дали се ражда момче или момиче, ако таткото не го гледа няма каква връзка да се създаде между тях.

16 Сеп 2015, 14:41

Snejna написа:Сигурна съм, че най-голямо значение има отношението на бащата към децата за да се покаже привързаност! Няма значение дали се ражда момче или момиче, ако таткото не го гледа няма каква връзка да се създаде между тях.

Най-малко емоционална привързаност е необходима към семейството като единица, за да се получат нещата и с детето, поне моят опит това показва.

16 Сеп 2015, 16:21

Смятам, че е вярно, мъжът ми винаги е имал предпочитания към сина ни, винаги го е глезил повече и сякаш е по-привързан към него, докато с дъщеря ни винаги се държи по-строго. След като се оказа, че второто ни дете ще е момче направо облекчение видях в очите му. Не казвам, че лишава малката от нещо, но е различно.

17 Сеп 2015, 09:05

Jully написа:Смятам, че е вярно, мъжът ми винаги е имал предпочитания към сина ни, винаги го е глезил повече и сякаш е по-привързан към него, докато с дъщеря ни винаги се държи по-строго. След като се оказа, че второто ни дете ще е момче направо облекчение видях в очите му. Не казвам, че лишава малката от нещо, но е различно.

Хм, кофти. Е сори, ама твоя мъж в кой век живее, в наши дни няма значение пола на детето - то винаги получава едно и също, възможностите пред него са еднакви, отдавна няма мъжки или женски професии, въпрос е само на желание.

01 Окт 2015, 10:21

Jully написа:Смятам, че е вярно, мъжът ми винаги е имал предпочитания към сина ни, винаги го е глезил повече и сякаш е по-привързан към него, докато с дъщеря ни винаги се държи по-строго. След като се оказа, че второто ни дете ще е момче направо облекчение видях в очите му. Не казвам, че лишава малката от нещо, но е различно.

Наистина мъжът ти просто е сбъркан. ;) Сигурна съм, че и дъщеря си обича, но може би наистина не го показва, сякаш разделението в семейството става много по-нататък.

01 Окт 2015, 11:19

julianne написа:
Kremiliya написа:Важното е детето да си расте живо и здраво, а дали е момче или момиче няма значение, то по тая логика всяка жена трябва да иска да има момиче..

А в крайна сметка какво се оказва, момчетата са по-привързани към мама, а момичетата към татко, без значение кой какво е искал :idea:

Имаше едно твърдение, че всяко момиче се влюбва най-напред в баща си, а всяко момче в майка си. Така че нормално да са по-привързани към единия родител. Но все пак истинското значение на родителството, на родителите, на бащата и на майакта излизат наяве в тийн годините.

01 Окт 2015, 12:08

Важното е изобщо, че имате деца. :) Разбира се, за един мъж е важно да има син, който да продължи родът му :)

02 Окт 2015, 12:22

Като му дойде времето - да е живо и здраво, пък да се ражда каквото ще. Приятелката ми иска момче, обаче. :D
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7