Kremiliya написа:Важното е детето да си расте живо и здраво, а дали е момче или момиче няма значение, то по тая логика всяка жена трябва да иска да има момиче..
Snejna написа:Сигурна съм, че най-голямо значение има отношението на бащата към децата за да се покаже привързаност! Няма значение дали се ражда момче или момиче, ако таткото не го гледа няма каква връзка да се създаде между тях.
Jully написа:Смятам, че е вярно, мъжът ми винаги е имал предпочитания към сина ни, винаги го е глезил повече и сякаш е по-привързан към него, докато с дъщеря ни винаги се държи по-строго. След като се оказа, че второто ни дете ще е момче направо облекчение видях в очите му. Не казвам, че лишава малката от нещо, но е различно.
Jully написа:Смятам, че е вярно, мъжът ми винаги е имал предпочитания към сина ни, винаги го е глезил повече и сякаш е по-привързан към него, докато с дъщеря ни винаги се държи по-строго. След като се оказа, че второто ни дете ще е момче направо облекчение видях в очите му. Не казвам, че лишава малката от нещо, но е различно.
julianne написа:Kremiliya написа:Важното е детето да си расте живо и здраво, а дали е момче или момиче няма значение, то по тая логика всяка жена трябва да иска да има момиче..
А в крайна сметка какво се оказва, момчетата са по-привързани към мама, а момичетата към татко, без значение кой какво е искал
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта