Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
29 Окт 2015, 17:36
А не важи, важи то важи Д
29 Окт 2015, 17:48
Ваня Стойчева написа:Важното е изобщо, че имате деца.

Разбира се, за един мъж е важно да има син, който да продължи родът му

Да, това мислене все още е заседнало в главите на мъжете, сякаш, но повече си обичат момиченцата
30 Окт 2015, 15:13
Мисля, че мъжете предпочитат да имат синове, защото си мислят, че с тях ще имат по-голяма близост, но не е точно така сякаш.
26 Ное 2015, 17:18
Kremiliya написа:Мисля, че мъжете предпочитат да имат синове, защото си мислят, че с тях ще имат по-голяма близост, но не е точно така сякаш.
И за да им продължат така важния род!
26 Ное 2015, 18:18
Jully написа:Kremiliya написа:Мисля, че мъжете предпочитат да имат синове, защото си мислят, че с тях ще имат по-голяма близост, но не е точно така сякаш.

Сякаш наистина не е, неслучайно е излязъл и израза "на тати момичето"
27 Ное 2015, 12:33
Bambaa написа:Jully написа:Kremiliya написа:Мисля, че мъжете предпочитат да имат синове, защото си мислят, че с тях ще имат по-голяма близост, но не е точно така сякаш.

Сякаш наистина не е, неслучайно е излязъл и израза "на тати момичето"

На тати момичето идва от там, че момичетата са му по-голяма слабост, заради желанието да я защитава, като всеки мъж, докато момчето се очаква, че трябва да бъде научено да се справя само с трудностите и да бъде истински корав мъж. Но желанието "оная ти работа да тича" е доста голямо и желанието да се продължи рода също е от значение. Всеки мъж първо си помисля "нека е момче", после вече , когато дойде любовта разбира се, че няма значение и разбира се, че грижите са равнопоставени. :)
01 Мар 2016, 17:17
Някои мъже са болни на тази тема. Има и семейства, в които традициите и религията насаждат подобно мислене.
30 Май 2016, 16:37
black написа:Някои мъже са болни на тази тема. Има и семейства, в които традициите и религията насаждат подобно мислене.
Е, те тея са сбъркани. Имам един познат, който много искаше да има момче, а сега ела да го видиш как си бди над щерката. ;)
31 Май 2016, 10:28
Само един мъж може да каже какво е чувството да имаш син, но си мисля, че вече не се вталяват толкова и се радват независимо от пола на детето. Като е живо и здраво, какво повече му трябва на човек

.