Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Вярно ли е, че всеки баща иска да има момче?

02 Окт 2015, 14:18

:D :D :D Хайде стига, това с рода въобще не важи вече, по същата причина някак не се и женят хората вече, ако не сте забелязали, драга Ваня :)

29 Окт 2015, 17:36

А не важи, важи то важи Д

29 Окт 2015, 17:48

Ваня Стойчева написа:Важното е изобщо, че имате деца. :) Разбира се, за един мъж е важно да има син, който да продължи родът му :)

Да, това мислене все още е заседнало в главите на мъжете, сякаш, но повече си обичат момиченцата :?

30 Окт 2015, 15:13

Мисля, че мъжете предпочитат да имат синове, защото си мислят, че с тях ще имат по-голяма близост, но не е точно така сякаш.

26 Ное 2015, 17:18

Kremiliya написа:Мисля, че мъжете предпочитат да имат синове, защото си мислят, че с тях ще имат по-голяма близост, но не е точно така сякаш.

И за да им продължат така важния род! :roll: :mad:

26 Ное 2015, 18:18

Jully написа:
Kremiliya написа:Мисля, че мъжете предпочитат да имат синове, защото си мислят, че с тях ще имат по-голяма близост, но не е точно така сякаш.

Сякаш наистина не е, неслучайно е излязъл и израза "на тати момичето" :idea:

27 Ное 2015, 12:33

Bambaa написа:
Jully написа:

Сякаш наистина не е, неслучайно е излязъл и израза "на тати момичето" :idea:

На тати момичето идва от там, че момичетата са му по-голяма слабост, заради желанието да я защитава, като всеки мъж, докато момчето се очаква, че трябва да бъде научено да се справя само с трудностите и да бъде истински корав мъж. Но желанието "оная ти работа да тича" е доста голямо и желанието да се продължи рода също е от значение. Всеки мъж първо си помисля "нека е момче", после вече , когато дойде любовта разбира се, че няма значение и разбира се, че грижите са равнопоставени. :)

01 Мар 2016, 17:17

Някои мъже са болни на тази тема. Има и семейства, в които традициите и религията насаждат подобно мислене.

30 Май 2016, 16:37

black написа:Някои мъже са болни на тази тема. Има и семейства, в които традициите и религията насаждат подобно мислене.

Е, те тея са сбъркани. Имам един познат, който много искаше да има момче, а сега ела да го видиш как си бди над щерката. ;)

31 Май 2016, 10:28

Само един мъж може да каже какво е чувството да имаш син, но си мисля, че вече не се вталяват толкова и се радват независимо от пола на детето. Като е живо и здраво, какво повече му трябва на човек :smile: .
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7