Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
31 Май 2016, 17:12
Това с наследяването и държането да бъде момче мина отдавна. :) Сега може и да е момиче, не се държи толкова да ти носи името, да ти наследи имота. :) Сега всеки наследява. :)
01 Юни 2016, 12:56
аз имам син, но много бих искал и едно момиченце да ми краси къщата

. Момчето е моето малко продължение, един вид ще мога да разчитам на него като остарея. Момичето кой знае къде ще се запилее и ще гледа чужда къща

.
01 Юни 2016, 14:05
bojo_kolev написа:аз имам син, но много бих искал и едно момиченце да ми краси къщата

. Момчето е моето малко продължение, един вид ще мога да разчитам на него като остарея. Момичето кой знае къде ще се запилее и ще гледа чужда къща

.
Оо, душицо.

Не си ли чувал: "от където е жената, от там е родата". Ако очакваш грижи като остарееш, някой да те погледне и да ти смени памперса, определено не можеш да разчиташ на момче, а ако имаш момиче ще си благословен. :)
01 Юни 2016, 14:39
На днешно време и синовете, и дъщерите се запиляват я по чужбина, я някъде из някой голям град

, тъй че по-добре да се надяваме да сме живи и здрави и да можем сами да се обслужваме, отколкото да чакаме от децата

.
01 Юни 2016, 14:44
PasDeDeux написа:На днешно време и синовете, и дъщерите се запиляват я по чужбина, я някъде из някой голям град

, тъй че по-добре да се надяваме да сме живи и здрави и да можем сами да се обслужваме, отколкото да чакаме от децата

.
Да и ще паднете покосени от гръм.
02 Юни 2016, 12:16
Може нищо да не влагат конкретно, но на всеки татко му светват очите като каже, че има син

. Момичето е любовта на тати, а момчето гордостта.
21 Юни 2016, 13:04
zheleva212 написа:Може нищо да не влагат конкретно, но на всеки татко му светват очите като каже, че има син

Не знам дали е истина, или не. В момента особено половете нямат никакво значение и каквото и да е - е добре дошло. :)
21 Юни 2016, 14:58
Ваня Стойчева написа:zheleva212 написа:Може нищо да не влагат конкретно, но на всеки татко му светват очите като каже, че има син

Не знам дали е истина, или не. В момента особено половете нямат никакво значение и каквото и да е - е добре дошло. :)
Да, на базата на толкова много семейства, които имат проблем със зачеването, това е бял кахър дали ще имаш момче или момиче.
21 Юни 2016, 15:07
iwoni написа:Ваня Стойчева написа:zheleva212 написа:Може нищо да не влагат конкретно, но на всеки татко му светват очите като каже, че има син

Да, на базата на толкова много семейства, които имат проблем със зачеването, това е бял кахър дали ще имаш момче или момиче.
Така е, но пък всеки се чуди какво би предпочел. ;) Вече като се появи нещата се променят, но до раждането всеки си има някакви представи какво би искал.
24 Юни 2016, 13:29
Аз не съм си представяла нищо, не съм имала конкретно желание да е момче или момиче. Исках само всичко да е наред. Имах леки предчувствия за пола, но важното за мен беше да е живо и здраво.