Коя трябва да бъде най-светлата стая в дома?

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Коя трябва да бъде най-светлата стая в дома?

Мнениеот Bambaa » 21 Май 2014, 12:43

Следва да правим ремонт – основен, мислим да сменим някои от стаите и се чудим коя трябва да бъде най-светлата стая в дома. Не можем да преместим кухнята, така че остават една празна стая, спалня и хол. :roll:
До този момент не сме мислили за деца с приятели ми, иначе щях да предположа – детската стая. :idea:

В момента спалнята ни е с южно изложение и се чудя дали да не я направим хол, тъй като са еднакво големи. От друга страна там бих сложила компютъра, както и телевизора, не че няма да има щори или плътни завеси, но все пак не знам дали е подходящо най-светлата стая да е спалня или хол. :roll: Какво бихте ме посъветвали, коя е най-светлата стая във вашето жилище? :roll:
Аватар
Bambaa

Re: Коя трябва да бъде най-светлата стая в дома?

Мнениеот donni » 21 Май 2014, 12:51

И у нас е най-светла спалнята, това лято ще се наложи да разделим спалнята на две, така че детето да си има собствена и така двете спални ще бъдат най-светли, мисля е най-подходящо така! ;)
donni

Мнениеот djudjanka » 21 Май 2014, 15:02

Според мен е хубаво стаята, в която прекарвате повече време да е най-светла. Вкъщи най-светло е в спалнята, но ако ми се наложи да избирам със сигурност искам във всекидневната да ми е светло! Живяла съм в тъмни стаи и не ми я приятно, нека да си влиза светлина, а на който му е прекалено има щори и пердета.
Аватар
djudjanka

Мнениеот Elica » 19 Яну 2015, 18:08

Мисля, че в кухнята трябва да е най-светло, след това във всекидневната, а спалнята накрая. :)))
Аватар
Elica

Мнениеот dinkog » 14 Юли 2015, 13:51

Всекидневната ми е най-светлата, там е и кухнята, даже съм наврял кухнята до прозорците, там е важно да е светло да мога спокойно да си чистя ориза. :) Останалите стаи могат да бъдат и с по-малко светлина, не е болка за умиране. :mrgreen:
Аватар
dinkog

Мнениеот MollyDolly » 14 Юли 2015, 16:20

Като начало детската, след това всекидневна или хол, там където се стои повече, но не бих отказала да ми е светла и спалнята, в никакъв случай :idea:
MollyDolly

Мнениеот silver933 » 15 Юли 2015, 12:10

У нас всички стаи имат големи прозорци и навсякъде е светло, а всекидневната най-вече, прозорците са ни от горе до долу на стената. :)
Аватар
silver933

Мнениеот MollyDolly » 15 Юли 2015, 12:29

silver933 написа:У нас всички стаи имат големи прозорци и навсякъде е светло, а всекидневната най-вече, прозорците са ни от горе до долу на стената. :)

Уха, звучи доста добре, ама с какво изложение е този апартамент?
MollyDolly

Мнениеот dejavu » 15 Юли 2015, 16:25

Винаги съм си мечтала за такава светла стая с огромни прозорци, дано да успеем по някакъв начин и ние да се обзаведем с такива :idea:
dejavu

Мнениеот rabotnata pchela » 16 Юли 2015, 07:20

Аз също обичам светли стаи,не мога да вирея на тъмно. И аз седнах да завиждам на Силвъра,само юне завиждам на жена му като ги мие съм сигурна,че не й е много забавно. [emoji4]
Аватар
rabotnata pchela

Следваща

Назад към За дома – съвети и идеи