Понеже живеем в по-малък град и това ни позволява да се придвижваме по-свободно и необезпокоявано, както и да не мислим от къде ще изскочи поредната кола!

Мислите ли, че велоремаркетата имат бъдеще, вие бихте ли опитали да возите децата си в такова.

djudjanka написа:Ооо това ще е много яко! Със сигурност, ако има подходящи условия, бих опитала. Но и според мен не е подходящо за големия град. Въпреки, че в много големи градове в чужбина масово се използват велосипеди. Дано скоро и тук стане практика!
moni.sparrow написа:djudjanka написа:Ооо това ще е много яко! Със сигурност, ако има подходящи условия, бих опитала. Но и според мен не е подходящо за големия град. Въпреки, че в много големи градове в чужбина масово се използват велосипеди. Дано скоро и тук стане практика!
Интересното е, че в чужбина много хора ползват велосипеди, съответно движението е много по-натоварено и на велоалеите, има агресивни шофьори, както и по нашите улици и все пак хората използват преспокойно велоремаркенцата без да се страхуват за живота и здравето на децата си.
djudjanka написа:moni.sparrow написа:djudjanka написа:Ооо това ще е много яко! Със сигурност, ако има подходящи условия, бих опитала. Но и според мен не е подходящо за големия град. Въпреки, че в много големи градове в чужбина масово се използват велосипеди. Дано скоро и тук стане практика!
Интересното е, че в чужбина много хора ползват велосипеди, съответно движението е много по-натоварено и на велоалеите, има агресивни шофьори, както и по нашите улици и все пак хората използват преспокойно велоремаркенцата без да се страхуват за живота и здравето на децата си.
Не знам дали са агресивни, но си има обозначени места за пешеходци и велосипедисти. Всеки трябва да си спазва зоната, защото колоездачите се движат бързо и може да пометат някой, но това всеки го знае и си внимават.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта