Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

24 Сеп 2015, 09:57

На Цар Лъв и аз съм ревал. 

25 Сеп 2015, 15:56

A walk to remember ми е много любим и много ревлив филм 

28 Сеп 2015, 10:39

mihaella написа:A walk to remember ми е много любим и много ревлив филм 

Май не съм го гледала 

)

28 Сеп 2015, 16:46

rabotnata pchela написа:mihaella написа:A walk to remember ми е много любим и много ревлив филм 

Май не съм го гледала 

)

Много са ми говорили за него, но никога не съм го гледала, може би сега е времето... навън вали, хладно е този филм с чаша уиски мисля ще върви прекрасно 

25 Окт 2015, 09:41

Доста алкохолизиращо ми звучи, уиски и филм, рев, суполи, сякаш това е твърде ангажиращо  

12 Ное 2015, 16:30

това е шамарът, който децата трябва да получават в ранна детска възраст - има и хакуна матата, има и рев, да си знаят  

12 Ное 2015, 17:23

m0n4eto написа:това е шамарът, който децата трябва да получават в ранна детска възраст - има и хакуна матата, има и рев, да си знаят  

Почувствала си филмът като шамар... това рядко се случва, хората постоянно виждат разни поуки, но рядко стигат до това да променят живота и мисленето си, благодарение на такъв!

12 Ное 2015, 17:26

m0n4eto написа:това е шамарът, който децата трябва да получават в ранна детска възраст - има и хакуна матата, има и рев, да си знаят  

хахахах :) малее ти си много лоша! аз мисля и аз да превъртам тази част в началото :)

12 Ное 2015, 18:16

Аз и на Бамби съм ревала, много е тъжно и то! Изобщо има доста тъжни анимации.  

27 Яну 2016, 11:59

Странният случай с Бенджамин Бътън е един от всичките, които ме карат да рева.