06 Авг 2015, 13:25
red_eyes написа:Хайде маста, тя горе-долу, ама каква е ролята на лука в цялата картинка, не разбрах, това за пръв път го чувам от вас?
06 Авг 2015, 15:47
mix_twix написа:red_eyes написа:Хайде маста, тя горе-долу, ама каква е ролята на лука в цялата картинка, не разбрах, това за пръв път го чувам от вас?
Лукът хем овкусява, ама и с него се маже сача!
06 Авг 2015, 16:32
Elica написа:А лука - топнат в мас! наистина едновремешните катми на баба бяха велики! Спомням си мой приятел донесе от селото си такива катми, е срам не срам - всичко ометох!Локумът написа:Правиш едно хубаво постно тесто, мажеш с лук сача и печеш!
06 Авг 2015, 16:53
miron написа:Elica написа:А лука - топнат в мас! наистина едновремешните катми на баба бяха велики! Спомням си мой приятел донесе от селото си такива катми, е срам не срам - всичко ометох!Локумът написа:Правиш едно хубаво постно тесто, мажеш с лук сача и печеш!
И лъщяха и бяха гланцирани сякаш, ехх спомени!
06 Авг 2015, 17:06
07 Авг 2015, 08:52
07 Авг 2015, 10:21
Monika_Spasova написа:На мен най-много ми харесват тея палачинки, които виждаме по тв.С прясно мляко, с яйца хубави и на дупки, меки и с приятен аромат.
07 Авг 2015, 10:29
07 Авг 2015, 11:10
Mon_ton написа:Нямат дупки, но нашите изглеждат далеч по-апетитно!
07 Авг 2015, 11:26