Кои са най-вкусните палачинки за вас?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Кои са най-вкусните палачинки за вас?

Мнениеот Malina » 07 Авг 2015, 12:23

rabotnata pchela написа:Да вкусни са но тоя сач е толкова мизерен че ме отказва. Мисля че те са само с брашно и вода е вярвсм да им слагат мляко и яйца а и при положение че не ги държат на хладно а оод навеситд дето е 40 градуса.

И според мен ще са някакви прости, или просто рискуват здравето на хората.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот YoLindi » 07 Авг 2015, 12:49

Malina написа:
rabotnata pchela написа:Да вкусни са но тоя сач е толкова мизерен че ме отказва. Мисля че те са само с брашно и вода е вярвсм да им слагат мляко и яйца а и при положение че не ги държат на хладно а оод навеситд дето е 40 градуса.

Вие откачени ли сте, понеже и аз съм любител на тези палачинки и често си вземам, та сместа се държи в хладилник, нали я правят пред мен и виждам за какво иде реч, а и си имат всичко, а също са и адски вкусни, така че не умувайте много, просто приемете факта :lol: :lol:
YoLindi

Мнениеот Malina » 07 Авг 2015, 13:05

YoLindi написа:
Malina написа:

Вие откачени ли сте, понеже и аз съм любител на тези палачинки и често си вземам, та сместа се държи в хладилник, нали я правят пред мен и виждам за какво иде реч, а и си имат всичко, а също са и адски вкусни, така че не умувайте много, просто приемете факта :lol: :lol:

Щом казваш, ама аз не съм виждал някой да ги държи в хладилник, освен по заведенията, тук става въпрос за тея които ги продават на открито.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Jully » 07 Авг 2015, 13:22

На мен от тези палачинки ми харесва само този тиган, който имат, много искам дас и взема и ще си правя ежедневно палачинки!
Аватар
Jully

Мнениеот Snejna » 07 Авг 2015, 14:56

Между другото видях подобен тип ... не знам как да го нарека, тава, която беше з а пица, сигурна съм че става и за палачинки.
Аватар
Snejna

Мнениеот Slavena » 11 Авг 2015, 08:27

Едно време катми ядяхме, сега всички ядат само палачинки хаха! :lol:
Slavena

Мнениеот Локумът » 11 Авг 2015, 12:25

Slavena написа:Едно време катми ядяхме, сега всички ядат само палачинки хаха! :lol:

То едно време и пясък ядяхме,ама не е същото, има си предимствата да се използват нови рецепти пък ит ака се намират по-вкусни неща. :)
Аватар
Локумът

Мнениеот Snejna » 31 Авг 2015, 15:21

Локумът написа:
Slavena написа:Едно време катми ядяхме, сега всички ядат само палачинки хаха! :lol:

То едно време и пясък ядяхме,ама не е същото, има си предимствата да се използват нови рецепти пък ит ака се намират по-вкусни неща. :)

МНого си прав Локуме, като деца какво ли не сме опитвали :)
Аватар
Snejna

Мнениеот Jully » 15 Сеп 2015, 15:47

Е имаше една картинка, на която се показваше какво правят сегашните деца и преди какво сме правили ние - а именно, ядяли сме пясък. :lol:
Аватар
Jully

Мнениеот qwerryyy » 04 Ное 2015, 15:02

Къде отиде темата за палачинките? :) Някой правил ли е на сач с мас, от къде да си намеря сач, може ли да се ползва на газов котлон? :cheerleadersmileygirl:
Аватар
qwerryyy

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети