Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
04 Ное 2015, 16:30
qwerryyy написа:Къде отиде темата за палачинките?

Някой правил ли е на сач с мас, от къде да си намеря сач, може ли да се ползва на газов котлон?

Ял съм такива! Майка ми на село страшни ги прави, трябва да я питам за газовия тиган, тя пали огин.
21 Апр 2016, 09:25
Тея на сач, не им ли викаме у наше село катми?
Иначе най-вкусните палачинки, които съм ял, бяха на една колежка, която казва, че ги прави на око! Егати окото!
21 Апр 2016, 09:52
Харесват ми тънките палачинки, дебелите са ми прекалено тестени и тежки.
27 Май 2016, 11:13
miron написа:Тея на сач, не им ли викаме у наше село катми?
Иначе най-вкусните палачинки, които съм ял, бяха на една колежка, която казва, че ги прави на око! Егати окото!

Те тея на око са най-добри ;)
pravilno написа:Харесват ми тънките палачинки, дебелите са ми прекалено тестени и тежки.
Ами то тва второто не е по нашите критерии палачинка, те са си америнаксите палачинки, които са сууупер яки, ако някой ти ги направи правилно де. ;)
27 Май 2016, 12:24
Американските палачинки като състав не са ли същите като нашите или има разлика?
Аз харесвам и солените варианти, и сладките. умирам си за палачинковите торти.
21 Юни 2016, 15:21
irka написа:Американските палачинки като състав не са ли същите като нашите или има разлика?
Аз харесвам и солените варианти, и сладките. умирам си за палачинковите торти.
Същата работа са, почти. Нашите нямат май набухвател, а тея са с по-гъсто тесто и затова стават пухкави и са мега вкусни. Обаче за палачинкови торти си трябват нашите си палачинки. :)