Правила на форума
Добави отговор

Re: Първи и единствен - без секс до брака!

09 Сеп 2015, 14:34

Pipilota написа:Не виждам нищо лошо да се прави секс и по-рано или да се пазим до брака. С други думи, ако някой иска да прави секс, нека да го прави, но това да е осъзнато решение, а не да е импулс на желанието да бъда харесан.От това се водят повечето тийнове!

Моето мнение е същото, но с уговорката, че по-рано е след 15г. възраст!

09 Сеп 2015, 15:02

Лошото е, че много често момичета на по 13г. получават предложения то мъже на възрастта на нашите мъже, което е гнусно и противно, а малките наивни девойки се поддават, за да получат насщреа нещо!

Re: Връзка без секс – връзка ли е?

29 Сеп 2015, 16:04

teddy ivanova написа:За мен не е нормално.Нали за това са двама души / мъж и жена /освен ако в началото не сте разбрали под каква форма ще бъдете заедно.

Точно, аз не мисля, че целия живот е просто един секс, ами чувствата и това, което го прави специален?

29 Сеп 2015, 16:50

Monika_Spasova написа:
teddy ivanova написа:За мен не е нормално.Нали за това са двама души / мъж и жена /освен ако в началото не сте разбрали под каква форма ще бъдете заедно.

Точно, аз не мисля, че целия живот е просто един секс, ами чувствата и това, което го прави специален?

И аз не си представям секс без чувства, а и не зная дали е възможно от страна на жените това нещо, все пак ние не разсъждаваме по този начин като мъжете и всичко ни е доста лично :idea:

29 Сеп 2015, 17:02

Жените винаги очакваме чувства и да намерим истинската любов, мъжете като видят нова жена си представят как ще я метнат в леглото, а ние как ще създадем семейство с него. Но сексът, ако връзката е истинска е задължителен, за да бъде всичко идеално.

27 Окт 2015, 23:58

Година и половина да имаме връзка ,а да не сме правили секс. Поставям се на мястото на този мъж и му съчувствам и му свалям шапка! Много е търпял горкия. Той се е измъчил физически и психически!

28 Окт 2015, 00:02

dacka85 написа:Година и половина да имаме връзка ,а да не сме правили секс. Поставям се на мястото на този мъж и му съчувствам и му свалям шапка! Много е търпял горкия. Той се е измъчил физически и психически!

Говоря за нормална възраст разбира се 20+ , не за пубертетските години.

28 Окт 2015, 10:28

Аз пак казвам, че дори го намирам за похвално :)

28 Окт 2015, 11:28

rabotnata pchela написа:Аз пак казвам, че дори го намирам за похвално :)

Защо смятате така, т.е. личен избор е и няма място за хвалби или осъждане...

28 Окт 2015, 12:51

rabotnata pchela написа:Аз пак казвам, че дори го намирам за похвално :)

Мъж да се въздържа толкова време, някакси не ми е нормално, толкова тестостерон може да доведе до агресия... :!:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19