Правила на форума
Добави отговор

Re: Първи и единствен - без секс до брака!

26 Авг 2015, 16:40

Mon_ton написа:След като така им харесва на хората, аз не бих ги съдила,д да за нас вече е нормално да се прави секс още на по 13 години и е необичайно някой да се пази до брака си на 20+ години!

Тук съм съгласна и аз уважавам решението й, смятам го за достойно, въпреки че много млади хора не биха до разбрали :idea:

01 Сеп 2015, 17:12

Bambaa написа:
Mon_ton написа:След като така им харесва на хората, аз не бих ги съдила,д да за нас вече е нормално да се прави секс още на по 13 години и е необичайно някой да се пази до брака си на 20+ години!

Тук съм съгласна и аз уважавам решението й, смятам го за достойно, въпреки че много млади хора не биха до разбрали :idea:

Да, но тя не уважава решенията на другите като ги нарича пошли и грозни! :)

02 Сеп 2015, 15:47

Bambaa написа:не те съветвам, единственото, което може да се случи е да си останеш стара мома, а и за мъжете ще е като задължение да се обвържат, за да бъдат наистина с тебе, не си го причинявай! :D :D

Не е ли прекалено това, ще осатне стара мома, това са глупости. Имам познати, които се ожениха точно така, нищо необичайно, просто ние сме свикнали да дигаме краката, че да не останем нехаресани.

02 Сеп 2015, 16:06

Хуабво ще е ако навлезе това желание в главите на младите, поне ад се пазят до 18 години, айде за начало и до 16 ако се опазят пак е добре, то е смешно деца на по 12 години да правят секс и то с възрастни мъже. И това г о приемаме за нормално, но е ненормално да се пазиш и да цениш девствеността си!? :shock:

07 Сеп 2015, 16:17

И аз не виждам нищо лошо, макар че за себе си мога да кажа, че няма да се справя с подобно нещо. Предпочитам да изпробвам нови и различни неща, преди да се отдам на един и същ човек.:)

08 Сеп 2015, 17:21

Lollipop написа:Хуабво ще е ако навлезе това желание в главите на младите, поне ад се пазят до 18 години, айде за начало и до 16 ако се опазят пак е добре, то е смешно деца на по 12 години да правят секс и то с възрастни мъже. И това г о приемаме за нормално, но е ненормално да се пазиш и да цениш девствеността си!? :shock:

Не съм прочела някой да споменава, че приема секаса с 12 годишни за нормално, кой го казва това!? :shock:

09 Сеп 2015, 08:35

Lisandra написа:
Lollipop написа:Хуабво ще е ако навлезе това желание в главите на младите, поне ад се пазят до 18 години, айде за начало и до 16 ако се опазят пак е добре, то е смешно деца на по 12 години да правят секс и то с възрастни мъже. И това г о приемаме за нормално, но е ненормално да се пазиш и да цениш девствеността си!? :shock:

Не съм прочела някой да споменава, че приема секаса с 12 годишни за нормално, кой го казва това!? :shock:

То се подразбира. ;) Както всяко нещо в нашата държава, силни сме пред компа и знаем да се правим на много важни, но опре ли ножа до кокала и на 10 годишни сексуално активни ще се съгласим.

09 Сеп 2015, 11:11

Че сме склонни да си затваряме очите е така, но ако някой реши да направи нещо положително, да се запаси, то веднага излиза, че е смотан!

09 Сеп 2015, 14:00

Rali_hr написа:То се подразбира. ;) Както всяко нещо в нашата държава, силни сме пред компа и знаем да се правим на много важни, но опре ли ножа до кокала и на 10 годишни сексуално активни ще се съгласим.

Не мога да се съглася с това изказване, веднага бих реагирала по всякакъв начин ако разбера, че някой прави секс с деца, това е възмутително! Ако децата го практикуват пак бих се намесила. За секс освен физически и психически трябва да си узрял.

09 Сеп 2015, 14:12

Не виждам нищо лошо да се прави секс и по-рано или да се пазим до брака. С други думи, ако някой иска да прави секс, нека да го прави, но това да е осъзнато решение, а не да е импулс на желанието да бъда харесан.От това се водят повечето тийнове!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19