Правила на форума
Добави отговор

Re: Първи и единствен - без секс до брака!

29 Окт 2015, 17:12

А ти защо си решила да се пазиш до брака?

29 Окт 2015, 23:23

Mihaella , той човека може би наистина е искал да те разбере, но мъжете са така устроени. Такава им е природата.
Ние жените можем без секс дълго време , ако не сме правили никога можем и така да си живеем цял живот.Но за мъжете не е така.

29 Окт 2015, 23:34

mihaella, на колко си години?Питам просто от любопитство.

30 Окт 2015, 11:09

Михаелке, сигурен съм, че като опиташ един път и няма да могат да те запрат. :) отиди и пробвай с някой да видиш колко е яко, не си губи времето в излишни и странни вярвания :)

30 Окт 2015, 12:32

dacka85 написа:Mihaella , той човека може би наистина е искал да те разбере, но мъжете са така устроени. Такава им е природата.
Ние жените можем без секс дълго време , ако не сме правили никога можем и така да си живеем цял живот.Но за мъжете не е така.

Не е точно така, имам приятели, които все още си се пазят, не са били но те са ми приятели от дете, не мога да ги възприема по такъв начин.
dacka85 написа:mihaella, на колко си години?Питам просто от любопитство.

На 23 години съм :)

30 Окт 2015, 12:35

Време е да се преориентираш и да започнеш да ги приемаш по такъв начин, иначе трудно ще намериш някой подходящ :)

29 Дек 2015, 14:20

В един момент това започва да се отразява на психиката, винаги си личат хората с ниска сексуална активност, открояват се с поведението и реакциите си.

04 Фев 2016, 15:56

Господ за какво ни е дал секса? :grin: Гаранция за нищо няма в този живот. Хубаво е да мечтаеш да си само с един човек, но никой не може да ти го гарантира. Може ти след време да пожелаеш да не си с него. Затова да се наслаждаваме на това, което имаме в момента :grin:

04 Фев 2016, 16:48

pravilno написа:Господ за какво ни е дал секса? :grin: Гаранция за нищо няма в този живот. Хубаво е да мечтаеш да си само с един човек, но никой не може да ти го гарантира. Може ти след време да пожелаеш да не си с него. Затова да се наслаждаваме на това, което имаме в момента :grin:

Много си права, но стига да не го обръщаме на разврат. И все пак има хора, които се чувстват избрани и за тях е важно, нещото, което не трябва да правим е да не съдим. За мен е хубаво и романтично да пазиш истинсксата си действеност до брака, когато бъдеш с най-важния и любим за теб човек.

08 Фев 2016, 14:33

От мъжка гледна точка мисля, че няма как да стане тази работа до брака. Хайде, съобразяваш се с нея, да кажем 1,2,3 месеца, уважаваш мнението й. Ама нито мъжа е робот, нито жената! Пазене, пазене, но природата си казва думата :grin:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19