Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
20 Апр 2015, 11:09
Не знам колко е полезна тази диета, но ме притеснява това, че е чист глад, какво значение има кленов сироп ли е мед ли е, захар ли е. Колко ли минерали и витамини ще приемеш, хайде сега...
20 Апр 2015, 11:15
Monika_Spasova написа:Не знам колко е полезна тази диета, но ме притеснява това, че е чист глад, какво значение има кленов сироп ли е мед ли е, захар ли е. Колко ли минерали и витамини ще приемеш, хайде сега...
Дозите от въпросния кленов сироп доставят на организма минимума, който му е необходим. Медът-не.
20 Апр 2015, 12:00
Не знам, ама аз тази диета с кленов сироп не мога да си представя, че е приложима. Ако искаш я пробвай анамария и кажи после как си се чувствала.
20 Апр 2015, 15:03
Lisica написа:Не знам, ама аз тази диета с кленов сироп не мога да си представя, че е приложима. Ако искаш я пробвай анамария и кажи после как си се чувствала.
Ооо не

Абсурд. Аз обичам да ям и няма шанс да спазвам такъв режим

Иначе доколкото знам, самата програма не се спазва примерно 3 месеца, а много по-малко...
20 Апр 2015, 15:47
Това ми се вижда ненормално да се гладува и т.н.
20 Апр 2015, 16:30
За постигане на желаните резултати трябва да консумирате 6 до 12 чаши (2 до 4 литра) дневно от тази напитка. Когато почувствате глад или слабост изпивайте по една чаша. С тази напитка ще снабдите организма си с необходимите му за правилно функциониране витамини и минерали. Отсъствието на протеини по време на диетата ще подобри и засили изхвърлянето на токсини от организма.
Запомнете, че по време на диетата с кленов сироп не трябва да консумирате никаква друга храна.
Ако почувствате необходимост можете допълнително да пиете ментов чай или негазирана вода.
Когато завършите диетата обърнете внимание на захранването през следващите 3 дни. Преминаването към нормално хранене трябва да става постепенно, започвайки с малки количества лесно смилаема храна. Имайте предвид, че приемането на големи количества храна може само да влоши състоянието на храносмилателната система. Цитат от
цък
20 Апр 2015, 17:16
Мисля, че бързо бързо ще започнат да ми се подгъват краката от подобна диета, но за колко време се пие, т.е. колко време е диетата?
20 Апр 2015, 17:28
10 дена е...В линка, който съм дала, пише, че първите три дена може да почувстваш слабост - е не, бе
21 Апр 2015, 10:47
annamaria написа:10 дена е...В линка, който съм дала, пише, че първите три дена може да почувстваш слабост - е не, бе

Хмм... ти опита ли, аз не мисля, че ще мога да издържа, плюс това, че имам близнаци, който ме изцеждат, за съжаление само енергийно, иначе килцата си ми стоят?
21 Апр 2015, 11:37
Режимът с кленов сироп се използва за пречистване, а отслабването е естествен ефект. Дори не може да се нарече отслабване, защото се изхвърлят задържаните течности в организма. Не е препоръчително да се прави за повече от седмица, а и е хубаво да се консултирате с лекар, преди да се хвърляте в дълбоките води.