Рожден ден в Коколандия - има ли доволни?

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Рожден ден в Коколандия - има ли доволни?

Мнениеот maminka » 02 Юли 2014, 15:28

Миналата година бяхме в Коколандия и на малките много им хареса. Затова реших тази година да ги заведа отново за рождения им ден там, но чух много лоши отзиви от майките живеещи в София, казват, че било занемарено, неподдържано, никой не наблюдавал децата.

Вие имате ли добри впечатления от Коколандия, мисля, че би било най-разумния вариант за отпразнуването на рождения им ден, като се има предвид, че живеем извън София, а искам да им направя деня специален, а и не само на тях, ще взема и по 3 приятелчета и на двамата, за да им е по-весело ;)
Дайте ми съвет, достатъчно безопасно ли е в Коколандия и има ли доволни от престоя си там, а за идеята за рожден ден, как ви се струва? :?
maminka

Re: Рожден ден в Коколандия - има ли доволни?

Мнениеот YoLindi » 02 Юли 2014, 15:36

И аз последно миналата година водих племенника там и бяхме доволни, сега зная, че с майка си отскачат до там през почивните дни, явно няма кой знае какви проблеми, но сама с 8 деца, по-добре недей, повикай поне още двама родители
YoLindi

Мнениеот silver933 » 15 Дек 2014, 12:32

Изобщо аз не съм доволен от коколандия, много арогантно държание и наистина никой не ги гледа тея деца. :roll:
Аватар
silver933

Мнениеот YoLindi » 07 Май 2015, 12:54

YoLindi написа:И аз последно миналата година водих племенника там и бяхме доволни, сега зная, че с майка си отскачат до там през почивните дни, явно няма кой знае какви проблеми, но сама с 8 деца, по-добре недей, повикай поне още двама родители

Последно чух, че е пред затваряне, имате ли идея дали още работи, идват топли дни, все пак
YoLindi

Мнениеот Rali_hr » 07 Май 2015, 18:12

Аз разбрах, че само го обновяват, няма да се затваря, но знае ли човек :(
Аватар
Rali_hr

Мнениеот MaLkA_sLaDoRaNa » 11 Май 2015, 16:15

Rali_hr написа:Аз разбрах, че само го обновяват, няма да се затваря, но знае ли човек :(

Ммм супер, много го обичам това място, като малка съм играла там, а щом и ще го обновяват сигурно ще стане още по-готино и модерно! :)
MaLkA_sLaDoRaNa

Назад към Хоби и развлечения