Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Каква е бройката на вашите сексуални партньори? А колко считате, че е нормалната?

05 Фев 2015, 17:38

Знам ли, ... то за мъжете нали знаете колкото повече, толкова по-добре, при жените обаче положението е малко по-различно, незнайно защо..

Re: Каква е бройката на вашите сексуални партньори? А колко считате, че е нормалната?

05 Фев 2015, 17:57

Krum написа:Жените напоследък са спали с повече мъже, отколкото мъжете с жени. А едно време не беше така ;)

Хаха, нещо ми се струва им завиждаш на мацките, ама какво да ги правиш, особено онези, които с това си вадят парите за външността, не е лесна тяхната :|

05 Фев 2015, 18:10

m.vulev написа:
Krum написа:Жените напоследък са спали с повече мъже, отколкото мъжете с жени. А едно време не беше така ;)

Хаха, нещо ми се струва им завиждаш на мацките, ама какво да ги правиш, особено онези, които с това си вадят парите за външността, не е лесна тяхната :|

А, те са съвсем друга бира! Че и елитни има между тях, пази Боже направо!!! :))
Имах предвид, че едно време мъжете .... жените, а сега май вече жените... мъжете. :lol: :lol: :lol: :lol: Та не се обиждат на бройка, макар че всички скатават по някое число, а мъжете слагаме отгоре!

05 Фев 2015, 18:15

Оффф, какво да ви акжа, тя не е за казване моята! Луди младини, какво да се прави! :) но все се сещам за онзи виц, мъжа пита жена си след брака: скъпа колко си имала досега, тя казва седем! :) Е да съм 7 не е толкова зле и тя казва ти беше 4-тия ;)

06 Фев 2015, 11:16

rabotnata pchela написа:Оффф, какво да ви акжа, тя не е за казване моята! Луди младини, какво да се прави! :) но все се сещам за онзи виц, мъжа пита жена си след брака: скъпа колко си имала досега, тя казва седем! :) Е да съм 7 не е толкова зле и тя казва ти беше 4-тия ;)

:lol: :lol: :lol: В крайна сметка има ли значение? Според мен няма нормална и определена бройка, колкото толкова, важното е да са били желани и осъзнати връзки :)

06 Фев 2015, 12:21

След първите 100 спрях да броя! :mrgreen:

31 Мар 2015, 12:15

silver933 написа:След първите 100 спрях да броя! :mrgreen:

Подбира ли поне - мъже жени, или удари всичко на калъп? :)))

05 Юни 2015, 15:01

Уухууу, Силвър се е изказал типично по мъжки! :) Мъжете винаги имат много сексуални партньорки, а жените - много по-малко! :))

05 Юни 2015, 15:18

Защо когато жената има по-голяма бройка е лошо, а ако има по-голяма бройка мъжа това е причина да бъде похвален? :mrgreen:

10 Юни 2015, 11:35

rabotnata pchela написа:Защо когато жената има по-голяма бройка е лошо, а ако има по-голяма бройка мъжа това е причина да бъде похвален? :mrgreen:

Защото нали знаеш, мъжът е този, който .. върши действието сякаш, затова заслугите са само техни.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5